Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Duma Corvin Kisokos: A kialakítás

2012.03.31. 10:24 - kcsabi

Címkék: kisokos corvin

Minden, amit tudni akartál a Corvin Dumaszínházról, de eddig féltél megkérdezni!

Hamarosan itt van április 1. és ezen a napon megnyílik a Corvin Dumaszínház. Az új helyszínnel kapcsolatban számtalan kérdés nem látott napvilágot, mert eddig féltetek megkérdezni, ugyanakkor volt olyan is, ami azért eljutott hozzánk. Szeretnénk, ha a hátralévő pár hétben mindenki megkapna minden fontos és érdekes információt, ami a nyitással és a várható működéssel kapcsolatos, így cikk-sorozatban foglaljuk össze a tudnivalókat, itt a blogon. Néhány naponta új bejegyzés várható, a további kérdéseket, észrevételeket, véleményeket pedig kommentben várjuk itt, vagy a Facebookon!

A kialakítás

Új otthonunkkal kapcsolatban rengeteg kérdést kapunk naponta, melyek ezt firtatják, hogy fog kinézni a Corvin Dumaszínház. Mekkora lesz a színpad? Hányan férnek be? Étterem lesz, vagy inkább színház? Elkészül időben, vagy várható csúszás? Az építkezéssel, kialakítással kapcsolatban is sokakat érdekelnek tehát a jelenlegi-, és a várható körülmények.

Jó hírünk van: az építkezés remekül halad. A terveknek megfelelően, április 1-én este, 19.30-kor Duma Jam-mel kezdünk (Aranyosi Péterrel, Hadházi Lászlóval, Kovács András Péterrel és – műsorvezetőként – Litkai Gergellyel). A Helyszínről, a Jegyvásárlásról és a Vendéglátásról már volt szó, tehát azt lehet tudni, hogy a Corvin Dumaszínházban önálló jegypénztár is működik majd, az éttermi szolgáltatások pedig szintén magas színvonalat képviselnek.

A kialakításban arra törekedtünk, hogy a színház élménye, egy remek étterem eleganciája és a stand up comedy műfajára jellemző, emberközeli klubhangulat egyaránt jelen legyen. Egy olyan „otthont” szerettünk volna felépíteni, ahol humorista és közönség egyaránt komfortosan érzi magát. És, hogy végül milyen lett? Hosszadalmas leírás helyett inkább megmutatom. Az alábbi képek március 23-án készültek, alig több mint egy héttel a nyitás előtt. Persze van még mit csinálni, dekorálni, berendezni, de hamarosan megszületik a végső forma. Már csak egy nap…


A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr684351681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása