Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Segítsünk a Vidám Oroszlánnak!

2012.08.08. 17:12 - kcsabi

Címkék: jótékonyság kőhalmi kormos corvin hajdú litkai beliczai trabarna felméri mogács rekop janklovics tóth edu Vidám Oroszlán

Jótékonysági matiné előadás szeptember végén a Corvinban

Egy vidám kisoroszlán, aki mozogni szeretne, mint a többi 8 éves gyerek. Két elszánt szülő, akik mindent megtesznek a gyógyulásért. A Dumaszínház 11 humoristája, akik segíteni szeretnének, hogy meglegyen a műtéthez szükséges pénz. Mi hiányzik még Veronika felépüléséhez? A közönség, akik szeretnének nevetve segíteni. Szeptember 30-án maratoni stand up előadáson lesz erre lehetőség. Gyertek, jöjjenek, segítsünk együtt!

Veronika1.JPGIzsó Veronika nyolc évvel ezelőtt, koraszülöttként jött világra, a terhesség 26. hetében. A mindössze 940 grammos kislányka csodálatos akarással küzdött az életéért, és ha nem kapott volna agyvérzést, talán most már a kortársaihoz hasonló örökmozgóként igyekezne felfedezni a világot. Neki azonban mást szánt a sors. Az agyi idegpályák károsodása miatt mozgáskorlátozottá vált, önálló járásra nem képes. A mentálisan teljesen ép, okos, cserfes kis hölgy így is számtalan vidám percet szerez környezetének, miközben felnőtteket megszégyenítő tartással viseli a kezelések, műtétek, gyógyászati eljárások végtelen sorozatát. Egy cél hajtja: meggyógyulni.

Remény pedig van erre is. Hosszú, fájdalmas és főleg drága út vezet még odáig, de a család mindent megtesz azért, hogy Veronika egyszer segédeszközök, agyvíz-elvezető szelep és egyéb műszerek nélkül mozoghasson. Természetesen a lelkesedésnek ebben az esetben is a pénz szab leginkább gátat. A következő nagy lépés a cél felé egy komoly műtét lenne, amit csak az Amerikai Egyesült Államokban lehet elvégezni, körülbelül 15 millió forintos költségen. A Veronika gyógyulásáért létrehozott alapítvány ennek a pénznek az előteremtésén dolgozik jelenleg is.

A Dumaszínház társulata egy emberként mozdult meg Veronika története hallatán, és máris műsorra tűztünk egy jótékonysági előadást, melynek bevételét a Vidám Oroszlán gyógyulásának elősegítésére ajánljuk fel. Tekintettel arra, hogy aki csak teheti a fellépők közül ott lesz, így az előadást kora délutánra tervezzük, szeptember 30-án, 14 órától, a Corvin Dumaszínházban.

Fellépők (emelkedő számsorrendben):

fooldalra.jpgKérjük segítse Ön is Veronika gyógyulását! Ehhez nem kell mást tennie, mint jegyet vásárolni a műsorra, eljönni és jól szórakozni. A jegyár 4000 Ft, vagyis humoristánként alig több mint 360 Ft. Ennyiért sehol máshol nem nevethet vasárnap délután!

 

Jegyet rendelni és vásárolni a +3630/680-5263-as telefonszámon és a www.dumaszinhaz.hu oldalon feltüntetett elérhetőségeken (JEGYFOGLALÁS) lehet.

 

További információk az előadásról a Dumaszínház honlapján, Facebook oldalán, Veronikáról pedig a www.vidamoroszlan.hu oldalon!

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr794702152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

salsadiabolica 2012.09.30. 21:12:00

Sziasztok,
fantasztikus délután volt, az alkalomnak megfelelően egyszerre volt meghitt és mégis önfeledt. A színpadon és a nézőtéren is tudta Mindenki, hogy ma a nevetés erejét hívták segítségül és bebizonyosodott, hogy még mindig működik. Nagyon sok mosolyt Veronikának, a vidám kisoroszlánnak.
süti beállítások módosítása