Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Nevetés az indián nyári éjszakában

2012.08.09. 16:17 - kcsabi

Címkék: programajánló szeptember corvin kompót bisztró

Indián nyár, új és még újabb helyszínek, fiatalok és idősebbek, előzetes és nosztalgia a Dumaszínházban. Kezdődik az iskola, véget érnek a szabadságok, folytatódik a stand up comedy. Nevetés határok nélkül. Programajánló szeptemberre.

indián asszony.jpgNéhány nappal ezelőtt ért véget a DumaFüred fesztivál, sokan még nyaralnak, izgulnak az olimpikonjaink sikeréért, vagy csak egyszerűen menekülni próbálnak a hőség elől. Hamar eltelik majd azonban ez a néhány hét és eljön a szeptember, beköszöntenek az indiánok, akik nyaralni jönnek. Az indián vénasszonyok nyara pedig újra életet lehel mindenkibe. Az iskolában újra szól a csengő, a munkahelyen megint teljes létszámmal megy a meeting, folytatódik a Barátok Közt. És persze elindul az izgalmas új évad a Dumaszínházban is.

Egyre jobban belakjuk a Corvin Dumaszínházat, és szeptemberben két kisebb helységgel bővítjük is. A Kompót Bisztróban kevesebb férőhellyel, családiasabb hangulatban keressük a Fiatal Félőrült tehetségeket (szept. 17. és 24.), előzetest adunk a Showder Klub-ból (szept. 19., 25. és 26.) és még meglepetéssel is készülünk. A nagyszínpadon „kései tanévnyitóként” DumaJam-et főz Aranyosi Péter, Kovács András Péter és Hadházi László (szept. 15.), majd folytatódnak a műsorvezetős esték (szept. 16., 18., 21., 23., 30.).

A tudományok és az ismeretterjesztés iránt fogékony nézőknek kínál szellemi tandemugrást Kovács András Péter (Evolúció, szept. 22.), illetve Bödőcs Tibor (Az élet értelme és kertészeti tippek, szept. 26.). A hónap utolsó hétvégéje azoknak is kedvez, akik korán fekvők és nem szeretnek este eljárni, hiszen szombaton és vasárnap is lesz kora délutáni előadásunk. Előbb Hadházi László és Bödőcs Tibor tart DumaMatinét – felnőtteknek –, másnap pedig a Dumaszínház Jótékonysági Válogatottja igyekszik segíteni a gyógyulásban Veronikának, a Vidám Oroszlánnak. (Erről bővebben IDE Kattintva olvashat!)

A speciális, nem mindennapi estek mellett természetesen a hagyományos felépítésű stand up estek is folytatódnak. A Corvin Dumaszínházban családok és baráti társaságok, romantikus kettesre vágyó párok, vagy nevetés-kúrára ítélt egyedülállók is megtalálják számításukat. Vége az eseménytelen, meleg, nehezen elviselhető nyárestéknek, hiszen hamarosan itt a szeptember. Rendeljen jegyet most, ne kelljen októberig várni!

A részletes műsorterv megtalálható a Dumaszínház honlapján (Dumaszínház MŰSOR). Jegyek a www.dumaszinhaz.hu, a www.jegy.hu oldalakon, az Interticket jegyirodákban és a Corvin Dumaszínházban (1082 Budapest, Corvin sétány 1/b. Telefon: +3630/680-5263) kaphatók. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr504703930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Harold 2012.09.13. 22:31:09

Sziasztok!
Lesz-e FFF a fenti időpontban? Valaki tud erről valami közelebbit?

kcsabi 2012.09.13. 23:58:46

@Harold: Kedves Harold! Műsorváltozás történt. Szeptember 17-én és 24-én Showder Klub előzetes keretében ismerkedhetünk új tehetségekkel, de hamarosan folytatódik az FFF is.
süti beállítások módosítása