Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Képeslapok DumaFüredről #4

2012.08.21. 10:14 - kcsabi

Címkék: litkai trabarna rekop dumafüred

Van-e élet a nyaralás után? Mibe kapaszkodjon a lélek, amikor a következő balatoni hekkig még majd egy év van hátra? Az emlékekbe. A DumaFüred fesztivál is véget ért, de vannak még eltitkolt, elhanyagolt képeink, videóink, amiket most megmutatunk nektek. Így könnyebb lesz elviselni nyári humortáborunk fájó hiányát…

rekopgyuri_k.jpgA Balatonfüredre költözött nyári fesztiváltól sokat vártunk, mert sok mindent is terveztünk. Arra viszont senki nem gondolt előtte, hogy a fizika ismert törvényeit átlépve még időutazásra is sort tudunk keríteni, pedig ez is megtörtént. Háromszor. A város nevezetességeit egy gyönyörű sétaútvonalon fedezhették fel az érdeklődők, visszautazva a reformkorba.

A Reformkori sétán előbb Rekop György, majd Lorán Barnabás Trabarna, illetve Litkai Gergely segítette az idegenvezetőt, hogy az említett történelmi korszakhoz méltó komolyságot indokolatlan viccelődéssel törjék apró darabokra. Az első séta után Gyuri volt az interjúalanyom.

 

/Koncz Csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr664722762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása