Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Képeslapok DumaFüredről #7

2012.09.04. 09:00 - kcsabi

Címkék: aradi hadházi bruti dumafüred méd in hungeráj

Van-e élet a nyaralás után? Mibe kapaszkodjon a lélek, amikor a következő balatoni hekkig még majd egy év van hátra? Az emlékekbe. A DumaFüred fesztivál is véget ért, de vannak még eltitkolt, elhanyagolt képeink, videóink, amiket most megmutatunk nektek. Így könnyebb lesz elviselni nyári humortáborunk fájó hiányát…

I-love-rock-n-roll2.jpgMéd in Hungeráj – énekelhette volna Hadházi László az örökzöld Fenyő-sláger stílusában, közvetlenül az önálló estje után a DumaFüreden, de nem tette. Inkább adott egy szivart és egy interjút ott, ahol még éjfélkor is van elég fény, csak úgy mellékesen. A Lélekfritőzben kisült, Brutival és Aradi Tiborral súlyosbított órák utáni vastaps, sátorfalakról visszaverődő hangjának dobhártyarezgető élménye után Lacit ott érték a riporteri kérdések, ahol legkevésbé számított rá, a sarokba szorítva. És akinek mindez nagyon zavaros, nézze meg az alábbi videót…ahogy a többiek is!

 

/Koncz Csaba

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr214754036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása