Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Showder Klub előzetes

2012.09.06. 22:16 - kcsabi

Címkék: showder klub tehetségkutatás kompót bisztró

Az őszi szél hamarosan sárga faleveleket fúj az előszobákba, libabőrt a kabátok alá és Showder Klubot a tévébe. Már évek óta így van, és mindig nagyon várjuk. Legalábbis az utóbbit. Sokkal könnyebb átvészelni egy lélekgyűrő hétfőt a munkahelyen, amikor tudjuk, hogy este humoristák dumálnak majd a nappalinkban. Éppen emiatt tűnik még soknak az a jó néhány nap, ami az október vége felé visszatérő műsor első adásáig még hátra van.

sklogo.jpgA Dumaszínház legújabb helyszínén, a Corvin sétányon nyílt Kompót Bisztró kistermében, szeptemberben öt alkalommal is enyhíthetjük a várakozás okozta kellemetlen rekeszizom-viszketést. A műsor készítői idén is szerveztek élő előzetest, ráadásul most először két különböző variációban.

A „hagyományos” Showder Klub előzetes a műsorban már bemutatkozott, ismert kedvenceket vonultatja fel, akik a nyári pihenés után, energiával és új anyagokkal feltöltve lépnek színpadra. Szeptember 19-én, 25-én, és 26-án is ott lesz: Bellus István, Bruti, Hajdú Balázs, Janklovics Péter, Kormos Anett, Rekop György, Szöllősy-Csák Gergely, Szupkay Viktor, Tóth Edu és Zsók Levente.

Idén először az évad során láthatunk egy epizódot, amikor új tehetségek mutatkozhatnak be a Showder Klubban. Hogy kinek adatik meg ez a nem mindennapi lehetőség? Nos, ezt is megtudjuk a Kompót Bisztróban, ahol az új arcok bemutatkoznak szeptember 17-én és 24-én. A döntéshozókat nyilván befolyásolja majd, hogy a helyszínen lévő közönségnek melyik előadók műsora tetszik leginkább, így közvetve nézőként befolyásolhatjuk a tévéműsor alakulását. Akik pedig már nagyon készülnek a bemutatkozásra: Buda Zolta, Chalhoub Nidal, Fülöp Viktor, Gombos Szabolcs, Gombos Tibor, Orosz György, Porkoláb Tamás, Redenczki Mária, Sallai Ervin, Somogyi András, Szente-Veres Adrienn, Szikra László, Szobácsi Gergő, Záhonyi-Ábel Dávid.

A részletes műsorterv megtalálható a Dumaszínház honlapján (Dumaszínház MŰSOR). Jegyek a www.dumaszinhaz.hu, a www.jegy.hu oldalakon, az Interticket jegyirodákban és a Corvin Dumaszínházban (1082 Budapest, Corvin sétány 1/b. Telefon: +3630/680-5263) kaphatók. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr934760264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása