Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Félőrültek lepik el Győrt

2013.01.09. 21:38 - kcsabi

Címkék: győr csenki félőrültek

Három folyó, egyetem, világhírű autógyártás, hagyományok, fejlődés. Látszólag minden megvan Győrben, amire egy megyeszékhelynek szüksége lehet. Valójában azonban van, ami hiányzik. Az ifjú humoristák tehetségkutatója. Ez eddig nem volt. Eddig. Január végétől azonban minden megváltozik. Fiatal Félőrült stand-up megszállottak lepik el a várost. Aki eddig nem mert kilépni a fényre, most megteheti, a többiek meg szavazhatnak.

A Dumaszínház tehetségkutató fesztiváljának történetében számtalanszor felvetődött már az igény, hogy ne csak a fővárosban kapjanak lehetőséget a bátor újoncok, hanem vidéken is. Erre eddig – a nyári fesztivált leszámítva – nem volt lehetőség, de a Fiatal Félőrültek Fesztiválja január 24-én új korszakot nyit. Győrben, a Kristály étteremben bárki bebizonyíthatja, hogy ő még egy fel nem fedezett tehetség.

A szabályok ugyanazok. Néhány percre bárki megkaphatja a mikrofont (persze előzetes jelentkezést követően), aztán minden rajta és a szigorú közönségen múlik. A nézők előadás közben piros lapokkal nyilváníthatják ki ellenvéleményüket, és ha három lap a levegőbe lendül, a játéknak vége. A legjobb nyeri az estét, ő kapja a kézfogást, a figyelmet, a legnagyobb tapsot. És ki tudja, hogy hol a határ?

„Nem engem kell meggyőzni, hanem a közönséget!” – teszi hozzá az est házigazdája, Csenki Attila. „Ma már nehezebb a dolguk a kezdőknek, hiszen egyedinek lenni, kitűnni, a közönség szigorú elvárásait leküzdve megszerettetni magad velük, nos, ez még a rutinosabbaknak is komoly feladat. A régi, elhasznált viccek újrahasznosítása tökéletes zsákutca, senkinek nem ajánlom. Izgatottan várom a győri estet, remélem, sikerül találnunk olyanokat, akik új színt hozhatnak a műfajba.”

A helyi szervezők felhívásából minden egyéb részlet kiderül:

F I A T A L F É L Ő R Ü L T E K F E S Z T I V Á L J A

Dumaszínház - interaktív tehetségkutató est Győrben, Csenki Attila műsorvezetésével.

Viccesebb vagy, mint a srácok a tévében?

A Te poénjaidon nevet a fél egyetem, a munkatársak?

Kipróbálnád, hogy 6 perc mennyinek tűnik a színpadon?

Esetleg Te döntenéd el, hogy kik legyenek a közeljövő humoristái?

Az első győri stand up-comedy tehetségkutatón fellépőként és közönségként is izgalmas perceid lehetnek!

Mutasd meg, hogy Te vagy a legviccesebb, a legeredetibb...

...vagy "csak" szavazz folyamatosan, hiszen nálunk a közönség a zsűri!

Jelentkezni lehet névvel és telefonszámmal az alábbi e-mail címen: gyoridumaszinhaz@gmail.com

Időpont: 2013. január 24. csütörtök, 19 óra

Helyszín: Kristály Étterem (Bartók Béla u. 9.)

plakát.jpeg 

Jegyek januártól kaphatók 1000 Ft-ért az Árkádban lévő Alexandra könyvesboltban és online, a Dumaszínház honlapján keresztül http://dumaszinhaz.jegy.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr155009067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása