Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Én, Kőhalmi Zoltán – önmusical

2013.09.11. 12:16 - RedLemon

Ha akadnak még Önnek fehér foltok Kőhalmi Zoltán életéből, esetleg éppen úgy érzi, mindent tud, vagy egyszerűen csak régóta vágyott rá, hogy lásson róla egy formabontó zenés darabot, itt a helye!

Az ismert humoristát ezen az estén olyan közelről ismerhetjük meg, ahogyan csak nagy formátumú bulvárszereplőket szokás. Kompromittáló felvételek, eltitkolt emlékek során Zoltán maga tart idegenvezetést életének múzeumában. Biztosan állítható, hogy az előadás a saját nemében egyedülálló, hiszen még soha nem készült hasonló. A kitárulkozó önvallomás összművészeti élményt nyújt, feleslegessé téve ezzel bármely más kulturális esemény látogatását.

A nagy ívű előadásban lesz akció, izgalom, kisebb tömegjelenetek, állatidomítás (nem biztos), életvezetési tanácsok és minden, amit a Bocskai utca 8-ról tudni érdemes. Zene, tánc, nevetés és leleplező információk az egész családnak!

Bemutató:

Corvin Dumaszínház

október 8. (kedd) 19:30

október 9. (szerda) 19:30Kőhalmi blogra.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr195507254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása