Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Comedy Central szerda – új év, új arcok és újra rekeszizomra gyúrunk…

2014.01.08. 14:22 - Cherkom

Idén január 8-tól heti rendszerességgel új műsor indul Comedy Central szerda címen, új arcokkal (is), melynek helyszíne a Kompót Bisztró „K” terme lesz. A Dumaszínház nagyjai most a műsorvezető bőrébe bújva adnak helyet a szárnyaikat próbálgató utánpótlásnak, akik közül egyeseket láthattunk már a Showder Klubban, mások pedig kiemelkedően jó teljesítményt nyújtottak a Fiatal Félőrültek Fesztiválján, a Dumaszínház tehetségkutatóján – így újra lehetőséget kapnak a bizonyításra.

dumablogra.jpg

Arra nincs biztosíték, hogy a műsor ideje alatt a néző választ kap az őt érdeklő nagy kérdésekre, de az garantált, hogy a fellépőket érdeklőkre igen! Itt az elhasznált viccek „újrahasznosítása” nem divat, csak azoknak áll a pálya, akik új színt hoznak a műfajba.

Tehát idén minden szerdán a Kompót Bisztró színpadán a Dumaszínház üdvöskéi, a piszkosul humoros 16-os: Bács Miklós, Bihari Viktória, Feiszt Viktor, Gaál Dániel, Gajdos Zoltán, Heydary Aram, Kun Zsolt, Maczkó Ádám, Nidal Chalhoub, Pataki Balázs, Redenczki Mária, Rostás Tibor, Sallai Ervin, Szántó Sándor, Szobácsi Gergő és Záhonyi-Ábel Dávid, akik négyes osztásban támadják a rekeszizmokat. És akik az esteken szintén felváltva öltik magukra a műsorvezető szerepét: Csenki Attila, Felméri Péter és Orosz György…

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr475746958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása