Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Badár Sándor és Hadházi László egy évig nem öregszik

2014.01.14. 13:03 - Cherkom

Badár Sándor és Hadházi László évek óta kollégák, barátok és egyidősek. Idén februárban ünneplik az 50. születésnapjukat. A jubileumi évforduló apropójából közös gálaesttel lepik meg a közönséget, amiből január 13-án a Dumaszínházban tartott sajtóesemény keretében, egy kis vendéglátás mellett ízelítőt adtak a sajtó képviselőinek.

A Litkai Gergely által moderált beszélgetésből többek között kiderült, hogy minkét humorista büszkélkedhet már Bonbon-díjjal és Karinthy-gyűrűvel, mindketten 10 éve, alapító tagként csatlakoztak a Dumaszínházhoz, Hadházi László 25 éve van a szakmában, míg Badár Sándor 54 filmben szerepelt…

Ezen kívül – sok egyéb más mellett – szó esett arról, hogyan lett vége Hadházi László kaszkadőrkarrierjének, mielőtt elkezdődött volna és Badár Sándor legendás kerékbilincs gyűjteményének titkára is fény derült. A februári előadásokra ugyan már minden jegy elfogyott, de márciusban újra műsorra kerül a Dumaszínház százasainak gálaestje, sőt egész évben visszatérő elem lesz a repertoárban. Ennek köszönhetően Badár Sándor és Hadházi László egy éven át egy napot sem fog öregedni.

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr535757967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása