Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Humortechnikum döntő a Dumaszínházban

2014.02.03. 18:39 - Cherkom

Február 2-án 10 órától került megrendezésre a Humortechnikum tehetségkutató verseny döntője a Corvin Dumaszínházban, amin a legifjabb korosztály reménységei mérték össze tehetségüket.

DSC_9557.jpg

A KO MEDIA STUDIO, a Dumaszínház, a Comedy Central és a Rádiókabaré közös tehetségkutatója az egész országból toborozta a 20 év alatti humorista-aspiránsokat. Az elődöntők során, 11 helyszínen 50-60 jelentkezőt hallgatott meg a Brutiból, Hajdú Balázsból, Orosz Györgyből, Trabarnából és Rekop Györgyből álló válogató csapat. Az eddig példátlan vállalkozás eredményeként 12 „kisdumás” került a döntőbe a válogatók és a közönség szavazatai alapján.

DSC_9554.jpg

A döntő zsűrijét Orosz György (KO MEDIA STUDIO), Csenki Attila, Felméri Péter (Dumaszínház), Kenderesi Attila (Rádiókabaré) és Öskü Ambrus (Comedy Central) alkották. A tét nem volt kicsi, hiszen a győztes fellépési lehetőséget kap a zsűritagok által képviselt médiumok és társulatok mindegyikében, amivel akár a későbbi stand-upos karrierjét is megalapozhatja.

DSC_9571.jpg

A zsűri döntése alapján a humortechnikum győztese Magyed Al-Gharati lett, de rajta kívül még két fiatal, Muka László és György Botond előadását is kiemelték az ítészek. Az ő jutalmuk, hogy bemutatkozhatnak a Comedi Central Szerda című műsorban, aminek felvételére a Dumaszínház „K” termében kerül majd sor.

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr845796935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása