Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Hadháziból soha nem elég!

2014.03.19. 17:34 - Cherkom

Az elmúlt pár hónapban a Hadházi kedvelők igazán nem panaszkodhattak, hiszen a humorista ez év elejétől igazán elkényezteti közönségét.

humorkabaré.hadházi.jpg
Hadházi 2014 januárjában új önálló esttel jelentkezett, ami A Humorkabaré visszatér 2 címet viseli, rögtön februárban pedig egy Badár Sándorral közös gála keretében ünnepelte 50. születésnapját – Ezek nem 100-asok címmel. A születésnapi gála a Dumaszínházból indult országos körútra, és a vidéki helyszínek mellett – a nagy érdeklődésre való tekintettel – a fővárosban is látható lesz még pár alkalommal. A Méd in Hungeráj izgalmas folytatásaként aposztrofált, A Humorkabaré visszatér 2, egy erős soproni kezdés után több vidéki városban bemutatkozva, március 16-án érkezett meg a Corvin Dumaszínházba.

A Karinthy-gyűrűs humorista új bemutatójában ismét aktuális, színes tablóképeket mutat hazánk hétköznapjaiból, a vidámparktól a rádiózáson át egészen az egészségügyig – több témát felölelve.

A Humorkabaré visszatér 2, Hadházi László önálló estje, mostantól folyamatosan megtalálható a Dumaszínház repertoárjában. Az est műsorvezetője Bellus István.

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr115869959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása