Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Dumalondon: A reptér

2010.10.10. 11:48 - kcsabi

Címkék: kiss kőhalmi dumalondon

A sikeres fellépés, az Angliában élő, humorkedvelő magyarok szeretete, a móka és kacagás nem volt elég. Kiss Ádám és Kőhalmi Zoltán nem úszták meg ennyivel a londoni dumaestét. Az igazi megpróbáltatások a reptéren vártak rájuk.

A Dumaszínház első londoni előadásának főszereplői hamar egy Guy Ritchie filmben érezhették magukat. Volt itt minden: „mennybe menesztették őket” a színpadon, több fénykép készült róluk, mint II. Erzsébetről egy év alatt, körülbelül ezerszer írták le a nevüket, közel voltak hozzá, hogy bűntársak legyenek egy angol hajléktalan karhatalom-ellenes akciójának. Ennyi élmény egy humoristának is elég három napra, erről mesélt Ádám az előző posztban. A legnagyobb meglepetés viszont még hátra volt. A reptéren…

És hogy mi az összefüggés az ékezetek és a reptéren töltött végtelennek tűnő órák között? Ádám elmondta:

 
Ezek után Hadházi László és Kovács András Péter legyen a talpán, aki novemberben Londonba indul. Pedig ők megteszik….

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr432359704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása