Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Showder Klub a kulisszák mögött (2.rész)

2010.10.23. 15:01 - kcsabi

Címkék: kiss showder klub aranyosi felméri rekop

Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a Showder Klub készítői egy alkalommal két adást vesznek fel. A múlt heti szezonpremier után a tévében egy hetet, a valóságban kb. háromnegyed órát kellett várni. Új közönség, új fellépők, régi stáb, olajozott gépezet. Kuksi újratöltve, a hangulatfelelős ismét akcióban. Felkészülés, csapó, mindenki a helyén, a kamera forog…

A második félidőt jelző főcímzenéig azonban a háttérben komoly készülődés folyt. A színpadon már javában a szezonpremier vége felé közeledett a műsor, Dombi emo-sminkje is majdnem elkészült már, amikor Ádám, a szerencsi Kiss nem bírta tovább: előkapta fotómasináját és kompakt gépeket meghazudtoló, Forma 1-es záridő eredményeket produkálva elkészített körülbelül 72 darab képet. A londoni magyarok – és az angol reptér – egyik hőse, elmondása szerint, saját magának gyártja az emlékeket, szigorúan titkos fotóiból csak nagyon keveset oszt meg a nyilvánossággal.

Miközben Ádám minden létező szögből megörökítette a jelenlévőket együtt, külön, csak egyedül, csak párban, komolyan, vicces arcot vágva, és még számtalan variációban, addig a jövő heti adás műsorvezetője, Aranyosi Peti, a mai napig tisztázatlan körülmények között tett szert egy parókára, és egy retro-napszemüvegre.

A látvány leírhatatlan volt, inkább megmutatom:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A stáb tagjainak komoly tárgyalástechnikai tudásról kellett bizonyságot tennie ahhoz, hogy végül ezt a jelmezt Peti egy zakóra cserélje, és a bevonuló zene hangjaira abban menjen ki a színpadra. Hozzáteszem, a következőkben Petit kamerán kívül csakis úgy láttam, hogy egy munkatárs futott utána, kezében a zakóval.

Javában zajlott már a felvétel, amikor Felméri Péter, a maga nyugodt, már-már legendásan megfontolt stílusában tette fel a kérdést Márk-nak, hogy vajon ő most mit vegyen fel. Az elém táruló szürreális látomásban a stylist mozgása egy háromszorosra gyorsított videokazetta képéhez hasonlított, míg Petié a felére lassult. Esküdni mernék, hogy a folyamatos próba során kétszer is ugyanazt a ruhát vette fel, és másodszor sem egyezett bele. (Végül a színpadon mégis az volt rajta. – a szerző megjegyzése).

Az öltözködést Rekop Gyuri oldotta meg a legegyszerűbben. Rezzenéstelen arccal kicserélte baseball sapkáját egy kalapra, majd mosolyogva annyit mondott: „Kész!”. Gyuri, a Dumaszínház társulatának tagja, és a Comedy Central bemutatja című műsor állandó fellépője egyszer már szerepelt a Showder Klubban, homloka mégis begyöngyözött kissé a takarásban, amikor meghallotta a közönség elé hívó szót. Szerencsére a kamera-lázból a reflektorok fényébe érve már semmi nem látszott, történetein a nézők nagyokat kacagtak.

A múlt heti – érzelem dús, már-már nagyon is EMOcionális – kezdés után Aranyosi Péter vezényletével Kiss Ádám, Felméri Péter és Rekop György hétfő este (október 25. 22.20, RTL Klub) tovább fokozzák a „rekeszizgalmakat”.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr602393138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tihamér Mihálykó 2013.08.15. 15:50:11

és mi a bevonulo zene?????????
süti beállítások módosítása