Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Felméri Péter meséi: Mátyás király, az igazságos

2010.12.02. 23:58 - kcsabi

Címkék: mese felméri

Felméri Péter nem egy öreg mesemondó. Pontosabban nem öreg, de szívesen mond mesét. Még pontosabban: Péteri még nagyon fiatal, de szereti a tanmeséket, na!

A történetek, melyek elolvasásával, meghallgatásával, megnézésével az ember épül. Tanul valamit, értékekhez jut, arcán mosoly jelenik meg, mert érzi: hiába van annyi nehézség, bánat, fárasztó küzdelem a világban, azért mégiscsak jó élni...

Péter - bár a szövegelés, a duma az élete - nem csak szavakkal szereti és tudja magát kifejezni, hanem sok egyéb módon is. Most úgy döntött, mély erkölcsi mondanivalóval kecsegtető meséjét megfilmesíti és szeretettel átnyújtja mindenkinek, aki fogékony az élet szépségeire. 

Fogadjátok szeretettel:

 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr292489658

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: HATÁSUNK A MAINSTREAM HUMORRA? 2010.12.03. 12:23:29

 Legalábbis mi nagyképűen úgy képzeljük, hogy akinek kipattant a fejéből a  fenti plakát ötlete, az előtte belebotlott a mi kis, nem túl régi, kegyeleti réteghumor blogunkba.Persze ez cseppet sem biztos, hogy így történt. Amennyiben mégis, an...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2010.12.03. 10:45:00

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.....:D
süti beállítások módosítása