Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Dumakoncert: zene , humor, ének, tánc és…

2011.12.06. 08:35 - kcsabi

Címkék: pataki három kismalac kap bács bruti dumakoncert janklovics

Mi jut eszébe, Kedves Olvasó, ha a következő szavakat, kifejezéseket, neveket hallja? Humor, zene, Bruti, világslágerek, szupersztárok, KAP, utánozhatatlan fény-, és hangtechnika, tépett gitárhúrok, Pataki Balázs, légdob, egyedi hangzás, Három kismalac, toplistás dalok, többszáz-millió el nem adott lemez, Janklovics „Michael Jackson” Péter, pop-, rock ikonok, kicsi gitár, Bács Miklós, hisztérikus rajongók tömege, móka, kacagás, stand up, ének-zene… Ez nem lehet más, mint a Dumakoncert.

 Néhány nappal meghitt karácsonyi ünneplés előtt, december 19-én, a New Orleans Dumaszínházban gyűlik össze a társulat zenés szakosztálya. Tematikus, abszurd, fülbemászó, slágerré vált és toplistás dalok váltják majd egymást, nem is beszélve a nemzetközi színvonalon koreografált, látványos mozdulatsorokkal tarkított táncbetétekkel. A saját szerzemények mellett előadóink olyan világsztárokat is megidéznek az este folyamán, mint Tom Jones, a Metallica, Madonna, Britney Spears (Mondjuk őt csak éppenhogy…), vagy éppen a pop királya, Michael Jackson.

Egy kis ízelítő a műsorból: 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr33441903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2011.12.06. 09:45:50

Nem tudom kinek volt a videó az ötlete, különösen a színpadkép/mozgás és a hanghatások, de:
1. dicsérjétek meg nagyon
2. adjatok neki extra gázsit
3. sürgősen vizsgáltassátok ki egy elmeorvossal...:D...:D
süti beállítások módosítása