Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

DumaFüred: Mogács Dániel és Kiss csapata (videó)

2012.07.07. 10:37 - kcsabi

Címkék: videó visszaszámlálás mogács dumafüred

Lendületesen közeledik a nyári stand-up fesztivál, a DumaFüred ideje. Nevetés, zene, harmadik típusú találkozás a Dumaszínház humoristáival, vendégművészeivel és a fesztivál többi látogatójával. Több tucat nettó humoróra, három helyszín, bikinis lányok, sportos fiúk sortban, fülbemászó ritmusok, szóval minden, ami kell egy igazán jó nyári programhoz. Mindez a napfény balatonfüredi kisvárosában, a Sun City-ben.

Találkozunk 20 nap múlva!

20.jpgMogács Dániel szerény. Tisztában van az értékeivel, ismeri határtalan képességeit, és jól tudja, hogy művészi kvalitásainak nincs párja a világon, de ettől még nem torzult az önértékelése.

Dr. Mogács viszont egészen más. Nála nincsenek határok, mindent elér, amit akar, miközben nem nézi, másoknak mi a jó. És ezt be is vallja. Itt van például az önálló közös estjük Mogács Dániellel. Nem pályáztak, nem könyörögtek a lehetőségért, nem fizettek le, és még csak nem is fenyegettek meg senkit. Egyszerűen csak szóltak annak a hét és fél millió hazai rajongónak, hogy kopogtassanak be a Dumaszínház ajtaján, ha a DumaFüreden önálló estet akarnak látni. Az akció természetesen sikeres volt. A zseniális páros világraszóló műsorában helikopteres kaszkadőrök, több száz statiszta, óriáskígyó és persze kesztyűbábok, cégvezetők, politikusok és maguk a nézők is fontos szerepet kapnak. Erre az estére a Lipstick Klub kétszáz fős nézőterét a szervezők 14 millió ember befogadására teszik alkalmassá. A többiek a város 72 pontján elhelyezett kivetítőkön követhetik az eseményeket.

Ugyanakkor, mint mondtam, Mogács Dániel szerény. Úgy gondolja, nem csak miatta érkezik majd a sok néző, de páran kíváncsiak lesznek barátaira, a bábokra, vagy éppen Kiss Ádámra is…

Jegyet, bérletet, vagy hétvégi belépőt rendelni és vásárolni a +3630/680-5263-as telefonszámon és a www.dumaszinhaz.hu oldalon feltüntetett elérhetőségeken: JEGYFOGLALÁS, a JegyPont hálózatában (http://www.jegy.hu/partners.php) lehet.

Az első DumaFüred humorfesztivál létrejöttében nagy segítséget jelent támogatóink közreműködése, ezért külön köszönetet mondunk a Nemzeti Kulturális Alapnak (NKA), a Comedy Central csatornának, a Napló-Online-nak, és a SunCity szórakoztató központnak.

 /Koncz Csaba

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr364634372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása