Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Benk Dénes különleges képessége (videó)

2012.07.20. 14:27 - kcsabi

Címkék: videó visszaszámlálás benk dumafüred

Hamarosan kezdődik a DumaFüred fesztivál. Tudjátok… nevetés, zene, humoristák, vendégművészek, humorórák, helyszínek, bikinis lányok, sportos sortos fiúk, Sun City, miegymás…

Találkozunk 7 nap múlva!

007.jpgA szuperhősök köztünk élnek. Ezt a tényt számtalan írásos, rajzolt és megfilmesített dokumentum is alátámasztja. Bármikor találkozhatunk a Sötét Lovaggal, a sokadik ráncfelvarráson átesett Csodálatos Pókemberrel, minden tévécsatornán megjelennek a Fantasztikus Négyes tagjai, és Matolcsy György nélkül sem nagyon múlik el tévéhíradó. Gondolatolvasók, boszorkányok és varázslók, szakállas indián bölcsek a Nyugati-aluljárókban, X-faktor, X-men, Y-generáció.

Nem meglepő hát, ha azt mondom, a Dumaszínháznak is van saját szuperhőse. Benk Dénes. Néhány éve, éppen a nyári humorfesztiválon történt vele egy kisebb baleset. Éppen egy színes koktélt ivott húzóra, sóval és tequilával, amikor villám csapott egy tőle alig 370 kilométerre lévő jazzdobosba, akivel még sosem találkoztak. Ebben a pillanatban a fiatal humorista elvesztette eszméletét, és csak másnap reggel tért észhez egy közeli borivó ócska színpadán. A késdobáló alkalmi törzsközönsége felindultan követelte, hogy énekeljen valamit. Ő belekezdett és döbbenten tapasztalta, hogy énekhangja megszólalásig hasonlít Kiss Ádáméra. És ez azóta is így van. Elmondása szerint rendszeresen használja ezt a fura képességet, ami főleg sikoltozó, pánikba esett lányok megmentésekor jön jól. Gyorsan rögtönzött is nekünk egy kis bemutatót…

Jegyet, bérletet, vagy hétvégi belépőt rendelni és vásárolni a +3630/680-5263-as telefonszámon és a www.dumaszinhaz.hu oldalon feltüntetett elérhetőségeken: JEGYFOGLALÁS, a JegyPont hálózatában (http://www.jegy.hu/partners.php) lehet.

Az első DumaFüred humorfesztivál létrejöttében nagy segítséget jelent támogatóink közreműködése, ezért külön köszönetet mondunk a Nemzeti Kulturális Alapnak (NKA), a Comedy Central csatornának, a Napló-Online-nak, és a SunCity szórakoztató központnak. 

/Koncz Csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr1004663810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása