Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Duma Maraton

2010.10.13. 17:55 - kcsabi

Címkék: játék godot dumamaraton

Hosszútáv-beszéd, avagy Duma Maraton. Mi az?

Másfél nap, amikor a Dumaszínház társulatának be nem áll a szája. November 27.-én este, rövid bemelegítés után, enyhe kacagással kezdődik az idő-táv teljesítése, majd egyre nagyobb fokozatra kapcsolnak a humorsprinterek. Csak a közönség is bírja szusszal!

Az ismert humorista, Litkai Gergely süti el a start-poénokat, majd aztán verbális váltóvá alakulva, Dr. Mogács eligazítása és tanácsai után fut a színpadra KAP, Aranyosi, Badár, Bács, Bellus, Csenki, Kiss, Szöllősy-Csák, Fráger, Hadházi, Szupkay, Benk, Dombóvári, Kőhalmi, Beliczai, Janklovics, Felméri, Hajdú B., Zsók, Pataki, és Rekop. Aki lazsál, annak Bruti jól elhúzza a nótáját, tehát szó sem lehet pihenésről.  A mezőnyt motorizált hangjaival, a mechanikus torkú Trabarna kíséri.

A papírforma szerint, a női mezőny legjobbjának Kormos Anett ígérkezik, őt várhatóan még a Szomszédnéni is jól megnéz majd magának.

A folyamatos dumával párhuzamosan az érdeklődő közönség is sportprogramokon vehet részt. Rekeszizom-torna, könnycsatorna-ürítés, hangos nevetés (esetenként teli szájjal röhögés).

A fedett pálya (Godot Dumaszínház) előnye, hogy az időjárás viszontagságaitól nem kell tartani, viszont így is várható szórványos hahotázás, sűrű kacagások közepette, talaj menti toppantások, térdcsapkodás szelével kísérve, tapsvihar.

A sport-, és dumatörténeti pillanatokon bárki részt vehet, végig, vagy csak egy-egy szakaszon tartva együtt a csapattal. A jegyárakról-, időpontokról a www.dumaszinhaz.hu oldalon, vagy a Facebookon (http://www.facebook.com/dumaszinhaz) érdemes tájékozódni!

Hogy? Ez még nem kihívás?

Akkor emeljük a tétet!

Mindazokra, akik november 27.-én 20.30-tól, november 28.-án 23.00-ig a teljes Duma Maraton-t végighallgatva, nevetve tudták le a távot, a célban meglepetés-ajándékok várnak!

Addig tehát a feladat: jegyvásárlás, rekeszizom-, és ülőgumó-edzés, bemelegítés…

Figyelem! Helyezkedjünk a startvonalra! Állórajt-pozíciót felvenni! Felkészülés íííííííííííííííííííín-dul!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr822369218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása