Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Duma Koncert

2010.10.18. 21:18 - kcsabi

Címkék: játék pataki három kismalac kap bruti dumakoncert janklovics

Ülőkoncert. Kis éji humor. Hangvillás vacsora. A Dumaszínház dalárdája gondolt egyet és kitalálta: ideje a húrok közé csapni. November 16.-án este megremegnek a New Orleans étterem italpolcai, mert aznap humoristáink fülbemászóra hangszerelt poénokkal ültetik a ritmust a nézők lábába. Gitártörés, stage diving, pódiumra repülő alsóneműk talán nem lesznek, de dallamos nevetés, ütemes taps, tányér- és pohárkocogtatás minden bizonnyal igen. És bárki feljuthat a színpadra. Dalszerzőként.

Hogy az ötlet kitől származik, talán nem is fontos. A Rádiókabaréban nagy sikerrel futó zenés, humoros számok viszont mindig nagy sikert arattak, nem csoda hát, hogy a társulat néhány tagja úgy döntött, ideje dumájukat dalszöveggé alakítani, s ezzel új slágereket adni az országnak. A próbák javában zajlanak, izzik a gitár Bruti kezében, Pataki Balázs is fényesre csiszolta már az ukuleléjét. Az aranytorkú Janklovics Péter, és a lélekben szintén zenész KAP (Kovács András Péter – a szerk.) alkotási-, és lámpalázban égnek. Semmit sem bíznak a véletlenre, ezért a szerencse-faktort is figyelembe véve, a színpadon egyből Három Kismalac is segíti őket, akiknek jelenléte bizonyára több abszurd helyzetet, strófát teremt majd.

 

És hogy a hátra lévő egy hónap se teljen tétlenül, játékra invitáljuk a Kedves Közönséget! November 12.-én éjfélig írjatok dalszöveget és töltsétek fel azt a Dumaszínház Facebook oldalára! A Koncert résztvevői zsűriként értékelik a szövegeket és kiválasztják közülük a legjobbat és a legrosszabbat. Mindkét győztes jutalma egy két főre szóló belépőjegy a Dumaszínház tetszőlegesen választott előadására, illetve a győztes szövegekből dal is készül, amit fellépőink a koncerten előadnak.

 

 

Duma Koncert

New Orleans Dumaszínház

2010. november 16. 19:30

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr402382092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása