Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Jótékonyság

2010.10.21. 09:43 - ismerthumorista

Címkék: segítség kap vörösiszap

A Dumaszínház fellépői számtalan esetben lépnek fel jótékonysági rendezvényeken, most az OTP videójában segítenek a vörösiszap károsultjai számára indult gyűjtésben.

Kovács András Péter elmondta, a fellépők teljesen ingyen csinálták a spotot, a stúdió, az operatőr és az utómunka is ingyen volt, és a tévék is ingyen adják adásba, mindannyian jó szájízzel és segítőkészen, mindenki azzal segítve, amije van: arca, stúdiókapacitása, műsorideje.

Az OTP korábban már 50 millió forinttal segítette a katasztrófa károsultjait, és ebben a videójában további adománygyűjtésre hív fel. Remek lehetőség ez a segítségnyújtásra, hiszen az OTP minden október 18-a után beérkezett adományt megdupláz a következő 50 millió forint erejéig. Kérjük nézőinket, rajongóinkat, olvasóinkat, hogy ők is segítsenek, hiszen most duplán segíthetnek.

A Magyar Kármentő Alap számlaszáma: 1179 4022 2222 2222 0000 0000.

 És íme a videó is:

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr212387896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása