Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Showder Klub a kulisszák mögött (7-8. rész)

2010.12.13. 00:34 - kcsabi

Címkék: kőhalmi showder klub bödőcs bács hadházi csenki felméri bruti

Időutazás előre és hátra. Kémfotók a felvételről. A múlt heti és a mai Showder Klub felvételére beszivárgó egységet küldtünk. Egy ember, aki mindent kockára tett, az alábbi képekért. A marcona biztonsági őröket kijátszva, testüreg-motozástól tartva, a meglepett humoristák fenyegetésének ellenállva elkészítette a felvételeket. A nevét nem hozhatjuk nyilvánosságra, ahogy a megbízás részleteit sem. És ne kérdezzétek, mi lett vele a küldetés után…

Emberünk először pincérnek álcázta magát. Övcsatjába rejtett fényképezőgépével sikerült lefotóznia a pillanatot, amikor a csenkizmus eszmerendszerének atyja, Csenki Attila ismert üzletemberek társaságában meglepetten értesül az aktuális tőzsdezárási eredményekről:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sokkoló látvány! Ismeretlen tettesek a felvétel előtt túszul ejtették Felméri Pétert. Egy székhez kötözve, beragasztott szájjal, kétségbeesetten várta, hogy megmentse meg valaki. Mellkasába intelligens megfigyelőrendszert telepítettek, megközelíteni szinte lehetetlen volt. A gyanú szerint a cselekményhez köze lehetett a Szomszédnéni Produkciós Iroda tagjainak, akik így akarták rávenni Pétert egy közös előadásra:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hadházi László a közönség soraiban igyekezett elrejtőzni, részleges sikerrel. Kollegánk bármilyen szögből fotózta, az utolsó pillanatban Laci szemét mindig eltakarta egy – erre a célra rendszeresített – gazdátlan női kéz. A rejtélyt nem sikerült megoldani, de a folyamatos támadások elől a humorpartizán végül a színpad felé menekült:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kőhalmi Zoltánt kamerapróba közben érte merénylet. A felsőbb körökből – állítólag produceri utasításra - érkező támadást egy zárlatos lézerkarddal követték el. Bár a veszélyt, a képen is jól láthatóan, Zoli először félvállról vette, a következő pillanatban azonban hárított, majd hatástalanította az elkövetőt. Előbb, „Ott egy őz!” - felkiáltással elterelte a figyelmét, majd két jól irányzott poénnal vitte földre. De ez már nem látható a képen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bödőcs Tibor és Bács Miklós felkészülés közben közös meditációt tartottak. Transzba esve véletlenül a pekingi olimpia vízi sport eredményei kerültek szóba, melynek hatására szinkronúszó számokat adtak elő, öltözőre alkalmazva:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bruti gondolatban a gitárját keresi. Vagy a fogait számolja. Esetleg eszébe jutott egy régi gyermekmondóka. Persze az is lehet, hogy csak azon töri a fejét, mit is akart megnézni a felhevített jós-gömbben, amit a készséges pincér közben letakart. Nem tudjuk:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A különös este végén Bödőcs Tibor egyedül sétált vissza a tett helyszínére. Csak ő, néhány reflektor, cukros üdítő, és egy gazdátlan fényképezőgép. A kép jóval (hon-)lapzárta után érkezett:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Showder Klub, 2010. december 13. 22.45, RTL Klub

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr742512150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása