Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Ádám dedikálta a Szütyiőt

2010.12.14. 23:02 - kcsabi

Címkék: könyv kiss dedikálás szütyiő

Egy Szütyiő, egy Kiss Ádám, rajongók, elszántság és türelem. Csupán ennyi kellett a keddi dedikálás sikeréhez. A hozzávalók megvoltak, és végül mindenki elégedetten távozott...

Talán Ádám sem gondolta, hogy ennyire sokan eljönnek. Hosszú, tömött sorban, végtelen türelemmel álltak a rajongók, várva a pillanatot, amikor a pár baráti szó bevésődik a könyvbe, és elkészül e fénykép. Senki nem várt hiába. Ádám meg csak írt, mosolygott, fáradhatatlanul itt a szeretetet. A végén csak annyit mondott: "Már ezért megérte írni..."

Néhány kép a helyszínről:

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr122516554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jánoska12 2011.02.18. 10:51:43

Hát én ki nem vártam volna azt a hosszú sort. Amúgy ha az első könyvem dedikálásánál ennyien sorakoztak volna, lehet én is meglepődtem volna igazából. :)
Olyat is lehetne csinálni mondjuk, hogy néhány könyvet előre dedikálhatna. Amolyan limitált széria. Mert lássuk be nem mindenki tudott elmenni, aki szeretett volna.
Mondjuk ráírni a borítóra, hogy limitált, dedikált kiadás.
www. konyv-konyvek. hu/book_images/43a/999640843a.jpg
süti beállítások módosítása