Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

KAP videónaplója (4.rész)

2010.12.29. 22:35 - kcsabi

Címkék: kap hadházi dumalondon videónapló

Itt a fekete aranyat érő videónapló befejező része, a végkifejlet, a slusszpoén, a cselekmény elvarratlan szálainak elvarrása, a hepiend, a hab a tortán, a pont az "i"-n, a TheEnd...!

KAP és Laci zajos londoni sikere után még tettek egy nagyobb sétát a városban. Okoztak némi kárt, megfejtettek néhány titkot és követtek pár ősi szimbólumot, hogy végül megtalálják Badár Sándor szobrát és az elveszettnek hitt ajándékboltot. Szívesen maradtak volna még, de az angolok vendégszeretete és türelme is véges, így hőseink végül visszatértek a kezdetekhez és újra a reptéren találták magukat. Itt a mese vége! Nézzétek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Figyelem! A következő videót ajánljuk mindenkinek, aki betöltött már valamilyen életkort, és annak is, aki még nem. Együtt nézheti az egész család, Morzsi, Rex, és Killer is. Artúr, a tengerimalac kifejezetten élvezni fogja. Kérjük, lejátszáskor fordítsák a monitor felé virágzó szobanövényeiket, karácsonyi kaktuszukat és nyugodtan hozzák be a folyosóról a cserepes pálmát is! Mindenkinek remek szórakozást, önfeledt perceket fog okozni a következő néhány perc, egy pillanatig se gondolják, hogy unatkozni fognak, mert nem így lesz! De tényleg! Ez teljesen biztos! Nézzék csak...!

 

Mondtam, ugye?!

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr242547105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása