Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Interjúsorozat a Dumaszínház blogon

2011.01.06. 00:32 - kcsabi

Címkék: kávéházi dumasarok interjúsorozat

Milyenek lehetnek a színpadon kívül? Mindenre van poénjuk? Sosem tudnak komolyan beszélni? Milyen emberek valójában? Számtalan ilyen, és ehhez hasonló kérdést kapunk, kapnak tőletek a Dumaszínházasok. Sokan hajlamosak azt hinni, a poénmesterek élete csak vicces helyzetekből, kacagtató történetekből áll. Nem így van. A hétköznapjaikról, érzéseikről, magánéletükről, gondolataikról mesélnek, valójában mégis keveset lehet róluk tudni, hiszen ritkán vallanak magukról komolyan.

Úgy gondoltam – és a számtalan visszajelzés is ezt mutatja -, szívesen olvasnátok olyan beszélgetéseket, ami megmutatja a társulat tagjait más szemszögből is. Miért és hogyan jutottak ide? Mik a céljaik? Mit gondolnak a stand up comedy jelenéről, jövőjéről? Hogy kezdődött? Honnan van az ihlet? Mit tanácsolnak annak, aki szeretne a nyomdokaikba lépni? Érdekes kérdések és – talán – meglepő válaszok, szenzációhajhászat nélkül. Nektek.

Minden héten, pénteken olvashattok egy interjút a társulat egy-egy tagjával itt, a blogon.  A Kávéházi dumasarok első része január 7-én jelenik meg. Figyeljetek!

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr652563989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása