Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Showder Klub: A hetedik szezon

2011.04.07. 10:44 - kcsabi

Címkék: showder klub kap hetedik szezon

A globális klímaváltozás tévedhetetlen jeleként az elmúlt években az április hónap két dolgot biztosan hozott: szeszélyes időjárást és a Showder Klubot. Nem vagyok egy Aigner Szilárd, de borítékolom, hogy idén sem lesz ez másként. Hogy hétfőn este zápor lesz, szél, vagy csillagfényes, tiszta égbolt, azt nem tudom, de hogy érdemes lesz a tévé elé ülni, az egészen biztos. Indul a Showder Klub szezon. A hetedik.

„Kreatív káosz” – talán így lehetne két szóban leírni, mit is tapasztalhat egy Showder Klub forgatáson az egyszeri tudósító. Fekete pólós emberek szaladgálnak a díszlet mögötti katakombákban, fejmikrofonnal felfegyverkezve, rövid, parancsszerű utasításokat adva és követve. A hetedik szezonra már minden mozdulat a helyén van, senki nem fut felesleges kört. Profik. A hoszteszek a vendégeket irányítják a helyükre, a műszakiak az utolsó beállításokat végzik, a stylist a humoristákkal vív közelharcot még egy sálért, vagy lila dzsekiért, a producer pedig a kismonitoron igyekszik követni az eseményeket.

Mint egy jól szervezett hangyaboly központja, mindenki nyüzsög, majd a bemelegítő ember, Kuksi lép a színpadra, kezdődik a finomhangolás. Nem kell parancsra tapsolni, de ha tetszik, amit hallasz, bártan nevess és csapd össze a tenyere! Ez tévéműsor, itt a mosoly nem játszik, nem ér pontot.

„Kezdődik a sháó”…, ahogy Kiss Ádám mondaná, fellépők jönnek, poénok csattannak, a közönség örül. Később az öltözőben meg megy a találgatás, vajon mi marad ebből a vágóasztalon. Hétfőn kiderül…

A kezüket tördelő stand-up mestereket hátrahagyva a műsor humorkoordinátorát, Kovács András Pétert keresem, majd találom egy félreeső szegletben – már ha lehet itt ilyenről beszélni -, és nem hagyom elmenekülni. Inkább kérdőre vonom: Mire lehet számítani a hétfőn kezdődő szezonban?

És, hogy hétfő este kikkel indul újra a Showder Klub? Legyen meglepetés. A szokott helyen és időben kiderül…

(Április 11., RTL Klub, 22.20)

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr962806698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása