Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Stand-up Express: egy turné vége

2011.04.26. 01:21 - kcsabi

Címkék: thompson stand up express tóth edu teshky

Rendhagyó helyszín, különleges fellépők, egy turné vége: sikerrel zárult a harmadik Stand-up Express.

A Dumaszínház, a Skalar Music Hungary és a British Council szinte már hagyományosnak mondható angol nyelvű estjét a múlt héten a Beketts étteremben láthatták az érdeklődők. A szokásoknak megfelelően most is nemzetközi humor élharcosa, Andrej Težak (Tešky) volt a házigazda, a bemelegítő ember és a moderátor egy személyben. A magyar, angol, kanadai, szlovén, ausztrál és még ki tudja milyen nemzetiségű közönség hálásan fogadta Tešky improvizatív humorát és jól kidolgozott történeteit egyaránt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az est első harmadában a Dumaszínház egyik újonca, Tóth Edu lépett színpadra, akinek páratlan lelkesedése most is elsöprő erővel áradt a színpadról, függetlenül attól, hogy most nem jelentett biztonságot számára az anyanyelve. A pihenő után Dave Thompson vette át a szót és a mikrofont, ami ugyan nem mindig akart engedelmeskedni, de ez nem befolyásolta az előadás hőfokát. A magyar felesége révén rengeteg magyar kötődéssel is rendelkező „humor-legenda” hamar elnyerte a közönség rokonszenvét, és zajos sikerrel zárta az estet.

A mostani alkalom már csak azért is rendhagyó volt, mert a három humorista egy négy napos szlovén-horvát stand-up turné lezárásaként érkeztek Budapestre. Az útról Tóth Eduval a szünetben beszélgettünk: 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr602855410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zs1982 2011.05.04. 13:32:22

Csak Figyeljetek! Mar most is nagyon jó, mi lesz par év mulva! Sok sikert! Mindent bele.
süti beállítások módosítása