Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Nagyvázsonyi dumák - Pataki Balázs

2011.06.21. 08:25 - kcsabi

Címkék: pataki nagyvázsony nagyvázsonyi dumák

Még 31 nap a nagyvázsonyi OTP Dumavölgy-Humorvár-ig!

Közeledik a Dumaszínház hagyományos nyári humortábora, ennek apropóján sorozatunkban a társulat tagjait nagyvázsonyi élményeikről faggatjuk...

Pataki Balázs írása

Mogácsot simogatni szabad!

A Dumaszínház blog szerkesztője, kcsabi, arra kért e-mailben, hogy írjak pár szót a nagyvázsonyi Dumavölgy-Humorvár körüli élményeimről. A gmail fogadta is kcsabi levelét, majd rögtön mellérakta az alábbi reklámokat:

70% - 90% kedvezmény

wellness étterem masszázs fodrászat - iratkozz fel a hírlevélre!

 

Plasztikai Sebészet

Hatalmas kedvezény augusztusig! Gyönyörű eredmény kedvező áron.

 

999.9 tisztaságú ARANY

Eladás forintért. Házhoz szállítás. Visszavásárlási garancia. Vásárlás.

A google egyszerűen zseniális! Hogy kitalálta! Mondjuk ezek pont nincsenek a Dumaszínház nyári maratoni standup fesztiválján, minden más viszont igen.

Az például mindig meglepő fordulata az esti levezető összejöveteleknek, amikor egyszer csak megjelenik egy négytagú cigányzenekar, és Kőhalmi Zoli segít cipelni a cimbalmot, mert ő tanult zenélni (Mondjuk konkrétan sosem segített, és nem is tanult zenélni, de a poénnak végülis nem az a lényege, hogy igaz legyen, hanem, hogy Kőhalmit bele lehessen keverni). Nekünk fellépőknek ugyanis a napi műsoron kívül az utána rendezett afterpartyk jelentik a kikapcsolódást. Ez hol a fesztivál helyszínéül szolgáló óriás sátor melletti csárdában történik, hol a Dumaszínház ideiglenes nagyvázsonyi rezidenciáján. Egyébként ne gondolja senki, hogy bármilyen kiváltságos helyzetben lennénk, például a csárda kapcsán: csak miattunk nem tart tovább nyitva, viszont mi ott maradunk záróra után is.

A Dumavölgy-Humorvár esténként standupot kínál, de már eddig is színesítették más programok a műsort, idén pedig különösen: lesz Dumakoncert, Duma Jam (kétszer is), és Rádiókabaré felvétel (egyszer is). Az itt készülő Rádiókabaré felvételekről mondhatnám, hogy fergetegesen jók, de valójában kurva jók. És talán azért, mert a műsor teljes egészében ott készül. Ha előtte nem vonja el a figyelmünket a fent említett cigánybanda, akkor lehet, hogy nem a felvétel napján kezdünk el ötletelni a jeleneteken. De ha igen, akkor is legrosszabb esetben olyan számok készülnek, mint pl. a tavalyi Hadházi Lacival közös „Villamosszék-szerelő”, amiben egy nem működő villamosszékhez hívnak szerelőt, mert az a hibajelenség, hogy a benne ülő elítélt még mindig él. Pedig egy prémium modellről volt szó, amibe ilyen funkciókat írtunk, hogy az elítélt nevének kimondása, háttérkép, kivégzés időtartam kijelzés, kínzás-várakoztatás, számológép. Gondolhatják...

Idén először lesz Dumakoncert a vár alatt, ahol a Három kismalac, Bruti és Janklovics Peti társaságában az ukulelém is részt vesz a saját kezemben. Kihagyhatatlan. Aki kihagyja, azt megtaláljuk, és csak azért is eljátszuk neki a teljes programot. Nem fenyegetésként mondom, de még kaphatók rá jegyek.

A rendezvény 10 napja alatt egyébként a Dumaszínház (inkluzíve Showder Klub és Comedy Central Bemutatja) minden előadója megfordul a színpadon és környékén, ezért, aki  szeretné David Attenborough-ként tanulmányozni a stand up-osok evési, ivási, párzási, párzás utáni evési szokásait, az ezt itt bátran és bármikor megteheti.

Mogácsot meg is lehet simogatni, csak vigyázzanak, nehogy párzás legyen a vége!

Engem pedig július 28-án. De csak óvatosan, csikis vagyok.”

 

A részletes műsorterv megtalálható a Dumaszínház honlapján (www.dumaszinhaz.hu) is. Jegyek a www.dumaszinhaz.hu, a www.jegy.hu oldalakon, az Interticket jegyirodákban és a Godot Dumaszínházban (1075 Budapest, Madách u. 8. Telefon: 06-30-680-52-63) kaphatók.

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dumaszínház a Facebookonhttp://www.facebook.com/dumaszinhaz

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr913002135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása