Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Nagyvázsonyi dumák - Hajdú Balázs

2011.06.24. 21:37 - kcsabi

Címkék: hajdú nagyvázsony nagyvázsonyi dumák

Közeledik a Dumaszínház hagyományos nyári humortábora, ennek apropóján sorozatunkban a társulat tagjait nagyvázsonyi élményeikről faggatjuk...

Hajdú Balázs egyik kedvenc tévéműsora volt régen a „Csak ülök és mesélek”, éppen ezért a nagyvázsonyi élmények kapcsán úgy vélte az a legjobb, ha csak ül és mesél. Így is történt. Felöltötte házi-nyakkendőjét, töltött magának egy pohár kaktuszt és dől belőle a szó.

Figyelem! A következő videó egyáltalán nem tartalmaz a nyugalom megzavarására alkalmas elemeket. Bárki megnézheti kortól, nemtől, vallási-, és futballszurkolói hovatartozástól függetlenül. Akkor is ha nem érdekli, vagy ha éppen most nincs erre ideje. Tényleg. Vagy ha most nem, akkor később, vagy mondjuk holnap. De azért ma jobb lenne…

 

A részletes műsorterv megtalálható a Dumaszínház honlapján (www.dumaszinhaz.hu) is. Jegyek a www.dumaszinhaz.hu, a www.jegy.hu oldalakon, az Interticket jegyirodákban és a Godot Dumaszínházban (1075 Budapest, Madách u. 8. Telefon: 06-30-680-52-63) kaphatók.

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dumaszínház a Facebookonhttp://www.facebook.com/dumaszinhaz

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr593012431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása