Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Nagyvázsonyi dumák - Szupkay Viktor

2011.07.10. 14:27 - kcsabi

Címkék: szupkay nagyvázsony nagyvázsonyi dumák

Még 12 nap a nagyvázsonyi OTP Dumavölgy-Humorvár-ig!

 

Közeledik a Dumaszínház hagyományos nyári humortábora, ennek apropóján sorozatunkban a társulat tagjait nagyvázsonyi élményeikről faggatjuk...

 

Szupkay Viktor, a Maciarc éppen nagy utazásra készül, emiatt a nagyvázsonyi fellépésre is kicsit később érkezik, mint a többiek. Mint mondja, jobb később, mint soha, ezt a fesztivált viszont semmiképpen sem szeretné kihagyni. E-mailben készült villáminterjú alant:

 

Azt mondtad, szeretsz Nagyvázsonyba járni. Miért?

Mert mindig megcsodálom a királykisasszony pottyantós toalettjét, mely a várfalból áll ki! Gondolom az összes alatta járőröző katona jóban próbált lenni az úrnővel, hogy ne töltse ki a bosszúját rajtuk!

 

A többség esküszik rá, hogy ott másabb ott a hangulat, mint más fellépéseken…

Szerintem a fű okozza az egészet. Azon többen ülnek a színházsátor körül, mint bent. Ettől van családi hangulata, mintha a haveroknak mesélnél a kertben!

 

Mi volt az elmúlt évek legjobb sztorija, ami veled ott megtörtént?

A szekeres idegenvezetés. Nyolc embernek mesélni a nevezetességekről úgy, hogy fel kell készülnöd a helytörténetből, de vicces is legyen! Igazi kihívás. Az egyes állomásokon dolgozó helyi erők sokszor jobbak, mint te, ezt el kell fogadni!

 

Mi volt a legkevésbé kellemes szituáció?

Amikor nem tudtam megkóstolni a helyi pálinkafőzde termését, mert vezetnem kellett.

 

Mire készülsz idén?

Őssejterápiára. Németországból érkezem Nagyvázsonyba. Reményeim szerint meggyógyulva a tizenkét éve tartó cukorbetegségemből. Bepótolom az összes elmaradást. Medvecukor, nyalóka, az orrom körül is állandóan fehér porcukor lesz.

 

Miért érdemes nézőként ellátogatni a Humorvárba bárkinek?

Egy helyen, töményen, minden este, ennyi marhaságot!? Otthon meg a legnagyobb izgalom az lehet, ha éjjelre elfelejted behúzni a szúnyoghálót. E két lehetőség közül lehet választani!

 

A részletes műsorterv megtalálható a Dumaszínház honlapján (www.dumaszinház.hu) is. Jegyek a www.dumaszinhaz.hu, a www.jegy.hu oldalakon, az Interticket jegyirodákban és a Godot Dumaszínházban (1075 Budapest, Madách u. 8. Telefon: 06-30-680-52-63) kaphatók.

 

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dumaszínház a Facebookon: http://www.facebook.com/dumaszinhaz

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr823054859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása