Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Nagyvázsonyi dumák - Bács Miklós

2011.07.16. 09:47 - kcsabi

Címkék: bács nagyvázsony nagyvázsonyi dumák

Még 6 nap a nagyvázsonyi OTP Dumavölgy-Humorvár-ig!

 

Közeledik a Dumaszínház hagyományos nyári humortábora, ennek apropóján sorozatunkban a társulat tagjait nagyvázsonyi élményeikről faggatjuk...

 

Bács Miklós egy nehéz tárgyalás után tért vissza ügyvédi irodájába késő délután. A környéken már alig voltak járókelők, a munkatársak is hazamentek már. Miki arra gondold, elég volt a szigorú jogszabályokból, paragrafusokból mára, kikapcsolódás gyanánt folytatja a felkészülést a nagyvázsonyi humorfesztiválra. Ettől a gondolattól egészen jó kedve lett, szinte fütyörészve sétált fel a lépcsőházban. Kinyitotta az ajtót, belépett, és egy röpke pillanatig még úgy érezte, ez a kihalt iroda most a béke szigete. Aztán elszabadult a pokol. Állarcos fegyveresek léptek elő a fikusz és a vízautomata mögül, Miki fejére zsákot húztak, kezét, lábát összekötözték, száját betömték…

 

Azóta szinte semmit nem tudunk róla. Mivel az emberrablók megfenyegettek minket, hogy a rendőrségnek nem szólatunk, így saját kezünkbe vettük a keresést. A Dumaszínház társulata egy emberként nyomoz Miki után, aki levédetlen, föld alatti Wi-fi hálózatok, és renegát, törvényen kívüli, szabadkőműves internet nepperek segítségével tudott magáról életjelet adni. A nekünk szán üzenetek mellett viszont nektek is küldött egy felvételt, ezt itt:

 

 

Segítsetek! Bárki bármit tud róla, kommentben írja le, hátha ki tudjuk szabadítani. Tarts ki, Miki, megmentünk, Nagyvázsonyban már ott leszel velünk!

 

A részletes műsorterv megtalálható a Dumaszínház honlapján (www.dumaszinház.hu) is. Jegyek a www.dumaszinhaz.hu, a www.jegy.hu oldalakon, az Interticket jegyirodákban és a Godot Dumaszínházban (1075 Budapest, Madách u. 8. Telefon: 06-30-680-52-63) kaphatók.

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dumaszínház a Facebookon: http://www.facebook.com/dumaszinhaz

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr343071714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása