Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Nagyvázsonyi dumák - Kertész Ricsi

2011.07.18. 00:13 - kcsabi

Címkék: kertész nagyvázsony nagyvázsonyi dumák

Még 4 nap a nagyvázsonyi OTP Dumavölgy-Humorvár-ig!

Közeledik a Dumaszínház hagyományos nyári humortábora, ennek apropóján sorozatunkban a társulat tagjait nagyvázsonyi élményeikről faggatjuk...

Kertész Ricsi éppen jól megérdemelt, de legalábbis befizetett szabadságát tölti. Ennek ellenére üzenni akart Nektek. És meg is tette:

„Én a Ricsifiú vagyok. Szabolcsból. A származásomat tekintve úgy van… Van bennem egy negyed török-mongol hibrid keverék… egy negyed zsidó… egy negyed cigány… meg egy negyed tököm tudja micsoda…. Mer arról annyi legenda  kering mint köpőlégy a tehénszaron….Van énbennem minden ami a Kárpát medencébe megtanálható!…Szóval színtiszta magyar vagyok.… De nem szégyellem!…

Az őseim is mind nagyon laza emberek vótak…. Elvótak évszázadok óta….ottan Szabolcsban…. Szerintem azé pont ott mer mán a honfoglalást is…kicsit ellazázták!…. Simán végignézték, hogy a szorgalmas honfoglalók továbbmennek…. Ők meg ottragadtak keleten… Há tudod… reggel lekésték a sorakozót…. Másnaposak vótak…. A többiek elbontották felőlük a jurtát….

Én meg úgy vagyok most, hogy elmegyek Nagyvázsonyba... oszt majd beszélek arról, hogy mit kéne csinálnom...otthon... ha volna hozzá kedvem....”


A részletes műsorterv megtalálható a Dumaszínház honlapján (www.dumaszinház.hu) is. Jegyek a www.dumaszinhaz.hu, a www.jegy.hu oldalakon, az Interticket jegyirodákban és a Godot Dumaszínházban (1075 Budapest, Madách u. 8. Telefon: 06-30-680-52-63) kaphatók.

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják!


A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr613075723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása