Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Showder Klub előzetes a Godotban

2011.09.28. 13:26 - kcsabi

Címkék: kertész pataki showder klub szupkay rekop bellus bruti janklovics zsók tóth edu

Mikor lesz már Showder Klub? Kik lesznek benne? Ki vezeti a műsort? Miért nincs több adás? Miért kezdődik olyan későn? Aki bent van, bent is marad? – záporoznak a kérdések a műsor készítőihez, legyez az producer, szerkesztő, vagy éppen szereplő. A rajongók minden lehetséges csatornán igyekeznek információhoz jutni, kíváncsiságuk kielégíthetetlen. volt is nagy meglepetés, amikor a Dumaszínház honlapján megjelent a szeptemberi program: „Showder Klub Előzetes a Godot Dumaszínházban”.

Két egymást követő héten, kedden este összesen kilenc humorista lépett fel a stand up comedy alma materének színpadjára, azzal a nem titkolt céllal, hogy meggyőzzék a közönséget és a Showder Klub producerét, szerkesztőit, hogy nekik igenis van helyük a képernyőn. A Dumaszínház ifjoncai és rutinos rókái képviseltették magukat, néhányan már komoly képernyős rutinnal, míg mások még Showder Klub-szűzen válogatták össze és adták elő legjobb, legfrappánsabb anyagaikat. A mezőn összetétele is jól mutatja, senkinek nincs bérelt helye a showban, hiszen a televízió és a stand up comedy műfaji szabályaiból adódóan csak az maradhat bent, akire kíváncsi a közönség. A tévében persze még nehezebb, hiszen nagyon kevés idő alatt kell meghódítani a közönséget, csak a rövid, frappáns történetek ülnek.

A Showder Klub Előzetes fellépői voltak: Tóth Edu, Bruti, Janklovics Péter, Kertész Ricsi, Zsók Levente, Pataki Balázs, Rekop György, Bellus István, Szupkay Viktor.

A tegnap esti fellépés szünetében sikerült szóra bírni Zétényi Dórit, aki a Showder Klub producerének, Kovács Kristófnak a képviseletében vezette a „válogatót”. Nem mellesleg Dóri az, aki a műsor tervezésében, szerkesztésében, vágásában, összeállításában, utóéletében egyaránt részt vesz, nem véletlen, hogy mindenért ő A hibás.

Beszélgetésünket a félhomályban Pataki Balázs operatőri munkájának köszönhetően sikerült felvenni, aki a humor, az informatika, a gyereknevelés és az ukulele-játék mellett a kamerakezelésben is jeleskedik. Köszönjük, Balázs!

És hogy ki került be a műsorba? Hamarosan kiderül, talán már az első Showder Klub adás felvételekor, amire október 10.-én, 17.15-kor kerül sor. Jegyek még kaphatók a szokásos helyeken. Bővebb információ a Dumaszínház honlapján: http://www.dumaszinhaz.hu/index.php?p=jegyvasarlas

Néhány kép a fellépésekről:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr363262567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása