Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

„Már nincsenek elveink” – Litkai Gergely (videó)

2011.10.04. 00:50 - kcsabi

Címkék: comedy central litkai

A Comedy Central bemutatja című műsort valószínűleg már senkinek nem kell bemutatni, főleg azok közül, akik már láttak legalább egy adást. Erre a megfelelő kábelszolgáltatók ügyfeleinek volt a legnagyobb esélye, szóval ők már tudják, miről is van szó. Mondjuk azok is tudják, akik illegális letöltéssel jutottak hozzá az egyes adásokhoz, de mivel jóhiszeműek vagyunk és bízunk a blog olvasóiban, így biztosak vagyunk benne, hogy ez utóbbi halmaz üres.

Szóval, a műsor egy televíziós stand up comedy show, annak minden jellemzőével. Vicces, vidám, változatos, és csak azért nem dicsérem tovább, mert nem jut eszembe hirtelen több „v”-betűs jelző. De mégis: valami elképesztően jó. Mondjuk ez így nem annyira jelző…mindegy.

A lényeg az, hogy az évadok óta sikeres műsor folytatódik, az adásokhoz szükséges felvételt hagyományosan április és október első hétvégéjén, három nap alatt készíti el a stáb. Mivel éppen most volt ez a hétvége, így időszerű lenne tudósítani az eseményekről.

Könnyű lenne persze mindhárom este a helyszínen lenni és naplót vezetni arról, hogy a kiváló, profi stáb mennyire precízen tette a dolgát, a közönség mennyire együttműködő és lelkes volt, vagy éppen hogy a főszereplők, a humoristák bele adtak mindent és kiváló anyagokat, kacagtató történeteket adtak elő rendkívül szórakoztatóan, de mindez úgyis kiderül majd a műsorból.

Úgy gondoltam tehát, inkább megszólaltatom a Comedy Central és a Dumaszínház főszerkesztőjét, a közös nevezőt, a magyar stand up comedy atyjai Yoda-mesterét, az embert, aki minden kulisszatitkot tud, Litkai Gergelyt. Örömmel jelentem sikerült, Gergő megszólalt, Bruti pedig felvette a beszélgetést (Köszi, Bruti), és olyasmit tudtam meg, amire nem számítottam. Íme, az interjú és a váratlan fordulat:

 

Az évadban látható lesz: a Szomszédnéni Produkciós Iroda, Mogács Dániel, Hajdú Balázs, Bellus István, A három kismalac, Rekop György, Badár Sándor, Bács Miklós, Varga Ferenc József, Kuhár Bence, Szobácsi Gergő, Pataki Balázs, Bruti és a Kültagok, Janklovics Péter, Orosz György, Maksa Zoltán és Litkai Gergely


 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr63276822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2011.10.04. 11:44:57

Volt szerencsém ott lenni a szombati felvételen. 2 gyengébb produkciót 4 igen jó ellensúlyozott, Badár Sanyival az élen..:D
süti beállítások módosítása