Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Trabarna nem kukoricázik! Vagyis de…

2011.10.25. 00:54 - kcsabi

Címkék: videó kukorica dombi trabarna

„A zene, az kell” – éneklik egy ismert musicalben, és tényleg. Vannak dolgok, amik egyszerűen KELLENEK. Mint a zene, a napsütés, a vízparti hangulat a forró nyárban, vagy éppen a kukorica. A főtt…

Ez utóbbi gondolat ihlette meg Trabarnát, hogy szövetkezzen Mozsóval, Spigiboy-al, Dombival, és még néhány jó barátjával (pl.: Rekop György, Kovács András Péter, Bruti, Pataki Balázs, Zsók Levente), hogy kicsit zenére éltessék a főtt kukoricát. És hogy miért pont azt?

Trabarna elmondta:

„A balatoni strandok egyik állócsillaga a sült hekk, és a lángos között fél úton, a főtt kukorica. Az értékesítés megkönnyítése érdekében legtöbbször a vevőket számlával, az ÁNTSZ-t pedig az engedélyekkel nem kuszálják össze az árusok. Az értékesítés szintén a Magyar népi zamaton alapszik. Ez a kántálás. Külföldi és magyar szavakkal fűszerezve. A szavak mátrixát minden esetben a főtt kukorica árus állítja össze, az alábbi szavak felhasználásával: mais, bitte, főtt, kukorica. A szavak tetszőleges ismételgetése jelenti: főtt kukoricát tessék.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr853327782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása