Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Ajándék ötlet: jegyre gondoltunk…

2011.11.25. 11:13 - kcsabi

Címkék: karácsony ajándék jegy

Mit vegyek neki? – hangzik el a kérdés számtalanszor így karácsony előtt. Előbb csak gondolatban, aztán halk sóhajként, majd végül kétségbeesett kiáltásként egy bevásárlóközpont zsúfolt átriumában. Nincs ötlet. Már mindene megvan! És akkor jön a pánik. Heves szívdobogás, arcpír, stressz, könnyek. Hetekig tartó álmatlanság, majd az elkapkodott, bizonytalan vásárlás és a félelem, hogy nem is fog neki örülni. Nincs rosszabb a feszültségnél, ami a karácsonyi készülődést, és az ünnepi vacsorát körbelengi. Jó választottam? Illetve mégis van: a kínos pillanatok, amikor a begyakorolt udvariassági mosoly és a remegő hangon elmondott köszönet mögött érezzük, nem erre vágyott. Borzasztó.

Hogyan lehet mindezt elkerülni? Álljunk meg egy pillanatra és gondolkodjunk! A sapka-sál-kesztyű ajándéktrió egyrészt már évek óta ciki, meg amúgy tavaly is azt kapott. Nem jó. Ugyanez a helyzet a zokni, nyakkendő, fülbevaló, karlánc, parfüm, kézműves-készlet, barkács-, vagy bűvészdoboz, életmód-tanácsadó könyvek, DVD és ehhez hasonló termékekkel is. Ezekről mindenki tudja, csak azért vettük őket, mert semmi ötletünk nem volt. Nem jó. Az LCD tévé drága, audio CD-t meg már senki nem hallgat. Egyszer és mindenkorra jegyezzük meg, hogy konyhai-, vagy egyéb háztartási gépet venni a feleségünknek kifejezetten faragatlanság! Nem jó. A fehérnemű – bár a partnerünknek vesszük – alapvetően olyan, mint ha magunkat ajándékoznánk, tehát nem túl önzetlen dolog. A tíznapos karib-tengeri hajóút pedig némileg túlzás… Nem jó.

De akkor mégis mit vegyünk?

A legjobb választás, ha élményt ajándékozunk. Mi lehet jobb egy önfeledt kikapcsolódásnál? Órákig tartó gurgulázó nevetésnél? Egy kellemes és finom vacsora közben humoros, rekeszizom-tornásztató történeteket hallgatva párunk, barátaink, családtagjaink – és mi magunk is – kiszakadhatnak a hátköznapok szürke egyhangúsággá mosódó gondjaiból, hogy aztán felszabadultan, kisimulva, jókedvűen térjenek haza. A Dumaszínház előadásai éppen ilyen lehetőséget kínálnak! Több tucat humorista, több ezer történet, hangos-, vagy hangszeres előadások, poénok, önálló-, és közös estek, tehetségkutatás, kísérleti műsorok, vagy éppen magyar-, és külföldi humor angol nyelven. Ráadásul jegyeink művészi kivitelezésben, barátságos színvilággal, szemet gyönyörködtető betűtípussal készülnek, így a karácsonyi ajándék esztétikai szempontból is megfelel a célnak, kiváló ízlésre utal. Nem is beszélve a csodálatos borítékról, amiben egyből a karácsonyfa alá helyezhető, s így a csomagolással sem kell bajlódni.

Társulatunk tagjai, munkatársaink, partnereink, futball-szakosztályunk, a Három Királyok, és a központi irodánk mellett található vendéglátó ipari egység teljes kollektívájának egybehangzó véleménye szerint is azt tanácsoljuk: Meglepetés helyett ajándékozzon Dumaszínház jegyet!

 

Jegyfoglalásra, és –vásárlásra a +36 30 680 5263-as telefonszámon, minden hétköznap 10 és 18 óra között, vagy az http://www.dumaszinhaz.hu/index.php?p=jegyvasarlas oldalon van lehetőség.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr823410526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása