Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Tavaszi ajándékdömping a Dumaszínháznál

2012.03.01. 11:00 - ismerthumorista

Címkék: ajándék dumaszínház godot

Kedves Dumaszínház rajongók és sima humorkedvelők!

Itt a tavasz, csábít a természet, ezért mi is kénytelenek vagyunk csábító ajánlattal előállni a jó levegő kompenzálására. Március 2. és március 14. között a Godot jegypénztárában (Budapest VII.ker., Madách út 8.) megvásárolt minden öt jegy után, a 10% kedvezményen kívül egy A Föld 99 legkevésbé ismert csodája könyvet adunk. A zseniális alkotás rövid ismertetője elérhető itt: http://szotar.sztaki.hu/docs/a_fold_kilencvenkilenc_99_legkevesbe_ismert_csodaja.html.

Húsvétra négy ajándék árából így egy ötödik is belefér, míg tíz ajándék árából tizenkettő embert tehetünk boldoggá. Számoljon utána, mennyire megdöbbentően jól jár ezzel! (Az akció nem érvényes az online vagy cikkben megadotttól eltérő helyen vásárolt jegyekre!)

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr624264814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása