Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Dr. Mogács története – 1. rész

2012.05.11. 10:14 - kcsabi

Címkék: történet mogács dr mogács

Beiktatták hivatalába Magyarország új Köztársasági Elnökét, Dr Mogácsot. Ez a kétségkívül legeslegnagyszerűbb történelmi fordulat kiváló alkalom a visszatekintésre. Nem is merem feltételezni, hogy van még olyan ezen a világon, aki ne ismerné a sikertörténetet, de mivel az ismétlés a tudás jó édes anyukája, így most induló sorozatunkban áttekintjük a máris legendás karrier állomásait.

A boldog és inspiráló gyermek-, kamasz-, és fiatalkori kalandozásokat, elkötelezett tenni akarását és szerényen kezelt, de mégis korszakalkotó eredményeit akkor ismerhette meg a nagyközönség, amikor 2010-ben, az önkormányzati választásokon indult Erzsébetváros polgármesteri címéért. A rövid életrajz IDE KATTINTVA olvasható.

Számtalan film készült már Mogács Dániel életéről – pedig akkor még nem volt sem Dr. Mogács, sem Köztársasági Elnök –, az első például 1967-ben, az akkor még igen ritkán használt 4,5D technológiával készült. Az Elnök úr viszont nem szeretne kérkedni zsenialitásával, így külön kérésére ezen filmek bemutatásától eltekintünk. Helyette inkább nagyobb figyelmet szentelünk a Magyar Kétfarkú Kutya Párt színeiben folytatott kampánynak, ami közvetlen előzménye volt Dr. Mogács színre lépésének.

Elsőként mindjárt a kezdetek. A Párt kampánynyitó sajtótájékoztatója, 2010. augusztus 10-én, a Boulevard & Brezsnyev Galériában:


További információk, autogramkérés, személyes találkozás, buksi-simogatás, személyiség-, és eszmecsere, nevetéssel és reszketéssel kiegészítve: Mogács & Dr. Mogács közös estjén, a Godot Dumaszínházban. Jegyrendelés a +3630/680-5263-as telefonszámon és a honlapon feltüntetett elérhetőségeken: JEGYFOGLALÁS

  

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr94501942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása