Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Dr. Mogács története – 5. rész

2012.06.08. 11:38 - kcsabi

Címkék: történet hajdú péter frizbi dr mogács

A magyar politika már csak olyan, mint a népmesék. A legkisebb királyfi előbb-utóbb szembekerül a sárkánnyal, megküzd vele, és csak utána kaphatja meg a fele királyságot, a legszebb hercegnő kezét és a túrókrémmel töltött vaníliás palacsintát. A világraszóló Erzsébetváros polgármester jelöltjeként Mogács Dániel is jól tudta, a hatalom megszerzése csak akkor lehetséges, ha előbb megküzd a hazai bulvárvilág leggonoszabb, legkegyetlenebb egyfejű sárkányával, Hajdú Péterrel.

Dániel persze, mint minden igazi mesehős, bátor volt és nemes szívű, maga ment a sárkány barlangjába. Hetedhét határon és a Filléres fehérboros üvegekből emelt Északi-középhegységen túl, ott ahol a kurta farkú malac megélhetési frakcióvezetőnek öltözve próbálja elkerülni a nyársra húzást, és ahol az élet minden területét csak a televíziós nézettség mérési adatai határozzák meg, Mordortól keletre, Frizbi földjén élt a bulvár-betyár Hajdú Péter.

Az emberszerű álruhába öltözött sárkánynak sokan mágikus erőt tulajdonítottak. Állítólag születése után édesanyja bulvár újságba tekerte, és ettől kezdve különleges képessége révén bármikor, bármivel, bármelyik napilapba be tudott kerülni. Delejes nézésével, bűbájos hangjával emberek millióit vonta saját hatása alá.

Dániel tehát – nem túlzás azt állítani – az életével játszott, amikor belépett a barlangba. De ami ott várt rá, azt a legélénkebb képzelőerővel megáldott jósnő sem tudta volna elképzelni…

További információk, autogramkérés, személyes találkozás, buksi-simogatás és személyiség-, és eszmecsere, nevetéssel és reszketéssel kiegészítve: Mogács & Dr. Mogács közös estjén, a Godot Dumaszínházban. Jegyrendelés a +3630/680-5263-as telefonszámon és a honlapon feltüntetett elérhetőségeken: JEGYFOGLALÁS

Megerősített információk szerint Dr. Mogács kiemelt díszvendégként érkezik a nyár közepén Balatonfüredre, a DumaFüred fesztiválra. Tessék készülni!

   

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr734573390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása