Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Dumalondon: a képek tanúsága

2012.06.18. 16:08 - kcsabi

Címkék: képek beliczai kap dumalondon janklovics

Egy kellemesnek ígérkező pénteki napon elektronikus levelet hozott a kedves hangú drótpostás. Meglepő, botrányos és főleg váratlan képek kerültek elő a virtuális boríték aljáról. Gondolkodóba estem. Megosszam a blog-olvasókkal ezt a kétségtelenül megrázó élményt, vagy sem? A képek ugyanis a legutóbbi Dumalondon előadásán, illetve az utazás során készültek a humorhármas: Beliczai Balázs, Janklovics Péter és Kovács András Péter főszereplésével.

Telepített tudósítónk, Petrás Zsolt, ez alkalommal jól megérdemelt igazolt hiányzását töltötte valahogy az őt foglalkoztató nagyvállalat kénes illatú bugyraiban, így keveset tudtunk a rendezvényről. A képek birtokában tehát – salamoni döntéssel – arra jutottam, érdemes a május végi est főhőseit megkérdezni a fellépésről. Kisebb fogalmazási eltérések mentén, de végül is mindhárman ugyanúgy vélekedtek, mondván, annyira kellemes, lelkesítő, remek hangulatú előadás és utazás volt, hogy arra nincsenek is szavak…

Mivel azonban furcsa lenne egy 3 oldalas cikk a blogon, amiben egyáltalán nincsenek szavak, ezért inkább mégis megmutatom a képeket. Kellemes borzongást és jó szórakozást kívánok hozzá!

1., A repülőn a fiúk „matematikai kő-papír-olló”-val ütötték el az időt. Mivel Balázsnak sikerült nagyobb számot mutatni Péternél, így ő nyert. KAP bíróként és jegyzőkönyvvezetőként is örült a tiszta játéknak. 

Dumalondon 1.jpg

2., Janklovics Péter boldogan mosolyog, mert az egyik barátját sikerült a hátizsákban becsempészni Angliába. KAP hűvösen, Beliczai Balázs elismeréssel fogadja Péter teljesítményét.

Dumalondon 2.jpg

3., Janklovics Péter, humoros történeteit, ritmikus sportgimnasztika gyakorlatokkal illusztrálja.

Dumalondon 3.jpg

4., Beliczai Balázs a színpadról igyekszik megtudni, mennyibe kerül a pultnál a sör.

Dumalondon 4.jpg

5., Kovács András Péter műsorának speciális eleme a néptáncbetét, melyben háttértáncosként saját árnyékai segítik.

Dumalondon 5.jpg

6., Péter szívből jövő mosollyal díjazza, hogy 52 centiméterről arcon-vakuzzák.

Dumalondon 6.jpg

7., Balázs riadt tekintettel keresi a korábban rábízott reflektort. Ekkor még nem is sejti, hogy a játékos világítóberendezés éppen a feje fölé bújt el.

Dumalondon 7.jpg

8., KAP élethűen utánozza David Copperfield-et, aki ballonkabátját széttárva szokott a levegőbe emelkedni. A mikrofonnak álcázott fénykard viszont meghibásodás miatt nem működik.

Dumalondon 8.jpg

9., Balázs egy imitált kézi lőfegyverrel és rögtönzött, de fájdalmas hátmasszázzsal veszi rá Pétert és KAP-ot a mosolygásra, sikerrel.

Dumalondon 9.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr294595777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása