Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

DumaFüred: Janklovics Péter verse (videó)

2012.07.03. 09:57 - kcsabi

Címkék: videó visszaszámlálás janklovics dumafüred

Lendületesen közeledik a nyári stand-up fesztivál, a DumaFüred ideje. Nevetés, zene, harmadik típusú találkozás a Dumaszínház humoristáival, vendégművészeivel és a fesztivál többi látogatójával. Több tucat nettó humoróra, három helyszín, bikinis lányok, sportos fiúk sortban, fülbemászó ritmusok, szóval minden, ami kell egy igazán jó nyári programhoz. Mindez a napfény balatonfüredi kisvárosában, a Sun City-ben.

Találkozunk 24 nap múlva!

24.jpgSokszor éri a társulat tagjait az a vád, itt mindig csak a hülyeség megy. A magas szintű, profi humortól a hétköznapi viccelődésig minden előfordul, sőt, a humorista a nap 24 órájában végig mindig nevettet. Folyamatosan jókedv lengi körül, komoly dolgot nem is lehet várni tőle. Emiatt aztán vannak, akik úgy vélik a stand up comedy távol van a magas szintű kultúrától.

Janklovics Péter színművész úgy döntött, megcáfolja a fenti – alapvetően téves – következtetést. Péter, akit olyan darabokban láthattunk, mint a Shakespeare királynője, A kis herceg, A revizor, vagy éppen a III. Richárd, nem csupán a költészet szerelmese, de kiváló versmondó és költő is. Szinte minden humoros szerepét átírta már hexameteres verslábakba, így az igazi rajongók, zártkörű klubesteken hallhatták Sziget Petiként, vagy Dr. Magic-ként is szavalni. Eltökélt szándéka, hogy a DumaFüreden nem csak klasszikus humoristaként, vagy a Dumakoncerten énekesként vesz majd részt, hanem verselni is fog. Íme, egy kis ízelítő:

Jegyet, bérletet, vagy hétvégi belépőt rendelni és vásárolni a +3630/680-5263-as telefonszámon és a www.dumaszinhaz.hu oldalon feltüntetett elérhetőségeken: JEGYFOGLALÁS, a JegyPont hálózatában (http://www.jegy.hu/partners.php) lehet.

Az első DumaFüred humorfesztivál létrejöttében nagy segítséget jelent támogatóink közreműködése, ezért külön köszönetet mondunk a Nemzeti Kulturális Alapnak (NKA), a Comedy Central csatornának, a Napló-Online-nak, és a SunCity szórakoztató központnak. 

/Koncz Csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr734625461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása