Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

DumaFüred: Dombóvári István átalakulása (videó)

2012.07.05. 12:06 - kcsabi

Címkék: videó visszaszámlálás dombi dumafüred

Lendületesen közeledik a nyári stand-up fesztivál, a DumaFüred ideje. Nevetés, zene, harmadik típusú találkozás a Dumaszínház humoristáival, vendégművészeivel és a fesztivál többi látogatójával. Több tucat nettó humoróra, három helyszín, bikinis lányok, sportos fiúk sortban, fülbemászó ritmusok, szóval minden, ami kell egy igazán jó nyári programhoz. Mindez a napfény balatonfüredi kisvárosában, a Sun City-ben.

Találkozunk 22 nap múlva!

22.jpgDombóvári István élete végérvényesen megváltozott. – adta hírül az MTI, 2012. augusztus 6-án. A jövőből érkezett üzenet hatására tömeges jótékonysági akció indult a jóslat beteljesítésére.

Dombi egy ideje menthetetlenül szomorú. A sikerek, a közönség szeretete, a Norbi Update Aranykalória Emlékmérleg és Csonka Pici önzetlen barátsága is kevés volt ahhoz, hogy megőrizze optimista életszemléletét, örökös vidámságát. Pedig semmi baj nem érte, a reggeli tojásrántotta is megfelelően ízes volt, valami mégis elveszett. Megmagyarázhatatlan szomorúság tört a jászkarajenői humoristára. A kerítésfestéshez is szürkébb árnyalatú festéket vett, nem uszította rá a kutyát a biciklis postásra, és még ahhoz sem volt kedve, hogy celebeket sértsen vérig bármelyik reggeli műsorban.

A faluban azt beszélik, pár hete, egy kellemesen forró keddi napon Dombi fütyörészve indult a közértbe, amikor a településen feltűnt egy autó, PUZSÉR-1 –es rendszámmal. Vezetője lelassított a humorista mellett, valamit mondott neki, majd ördögi kacajt hallatva gázt adott. Azóta tapasztalható ez a nagyfokú letargia. Az orvosok szerint már csak a DumaFüred fesztivál és annak lelkes közönsége segíthet Dombin.

Kérjük, csatlakozzon Ön is a Mentsük Meg Dombit A Puzsér-átoktól Közhasznú Egyesület munkájához! Teljesítsük be együtt a jövőből jött jóslatot! Köszönjük!

Jegyet, bérletet, vagy hétvégi belépőt rendelni és vásárolni a +3630/680-5263-as telefonszámon és a www.dumaszinhaz.hu oldalon feltüntetett elérhetőségeken: JEGYFOGLALÁS, a JegyPont hálózatában (http://www.jegy.hu/partners.php) lehet.

Az első DumaFüred humorfesztivál létrejöttében nagy segítséget jelent támogatóink közreműködése, ezért külön köszönetet mondunk a Nemzeti Kulturális Alapnak (NKA), a Comedy Central csatornának, a Napló-Online-nak, és a SunCity szórakoztató központnak.

/Koncz Csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr864630782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása