Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

DumaFüred: Szöllősy-Csák Gergő viccet mesél (videó)

2012.07.15. 09:21 - kcsabi

Címkék: videó visszaszámlálás szöllősy csák dumafüred

Lendületesen közeledik a nyári stand-up fesztivál, a DumaFüred ideje. Nevetés, zene, harmadik típusú találkozás a Dumaszínház humoristáival, vendégművészeivel és a fesztivál többi látogatójával. Több tucat nettó humoróra, három helyszín, bikinis lányok, sportos fiúk sortban, fülbemászó ritmusok, szóval minden, ami kell egy igazán jó nyári programhoz. Mindez a napfény balatonfüredi kisvárosában, a Sun City-ben.

Találkozunk 12 nap múlva!

12.jpgBiztos vagyok benne, hogy mindenki családjában, vagy baráti társaságában van olyan, aki remek viccmesélő. A stand up comedy persze jóval több puszta vicceknél, de a társulat tagjai is szeretik a közszájon forgó, humoros, csattanós kis történeteket. Pláne, ha jól mesélik el. Szöllősy-Csák Gergely ritkán mond vicceket, de olyankor valaki biztosan dől a röhögéstől. A legutóbbi forgatáson Gergő vagy az előző esti mulatozástól, vagy Matolcsy György CNN-nek adott interjújától volt felettébb jókedvű, nem tudjuk, de az biztos, hogy mindenáron viccet akart mesélni. Nem vagyunk semmi rossznak elrontói, engedtünk neki. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ekkora sikere lesz. Volt nagy nevetés, térdcsapkodás, Benk Dénes és Kiss Ádám még egy széket is felkapott…

Vétek lenne Titeket kihagyni ebből, Kedves Olvasók, így most Szöllősy-Csák Gergely következik és az ő remek vicce.

Jegyet, bérletet, vagy hétvégi belépőt rendelni és vásárolni a +3630/680-5263-as telefonszámon és a www.dumaszinhaz.hu oldalon feltüntetett elérhetőségeken: JEGYFOGLALÁS, a JegyPont hálózatában (http://www.jegy.hu/partners.php) lehet.

Az első DumaFüred humorfesztivál létrejöttében nagy segítséget jelent támogatóink közreműködése, ezért külön köszönetet mondunk a Nemzeti Kulturális Alapnak (NKA), a Comedy Central csatornának, a Napló-Online-nak, és a SunCity szórakoztató központnak. 

/Koncz Csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr894638917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása