Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Ricsifiú rémálma (videó)

2012.07.17. 09:25 - kcsabi

Címkék: videó kertész visszaszámlálás dumafüred

Hamarosan kezdődik a DumaFüred fesztivál. Tudjátok… nevetés, zene, humoristák, vendégművészek, humorórák, helyszínek, bikinis lányok, sportos sortos fiúk, Sun City, miegymás…

Találkozunk 10 nap múlva!

10.jpgTíz nap, mint tíz perc, hamar elszalad. A társulat tagjai felfokozott izgalomban várják, hogy végre kezükbe vehessék a mikrofont, a zenészek szívesen tépnék már a húrokat, a jegyszedők tenyere viszket a jegytépésért. Lelki szemeink előtt már megjelent a nevetéstől rekeszizomgörcsbe rándult boldog tömegek képe. Szinte már számolgatni kezdtük a koncerteken teli torokból éneklő zeneimádók önfeledt bulizását megörökítő fényképekre érkező lájkokat. Hagytuk, hogy a jóleső, izgatott várakozás érzése szétáradjon testünkben. Aztán megérkezett Kertész Ricsi, vagyis Ricsifiú

Zaklatott volt. Legutóbb még örömtáncot járva várta a DumaFüredet, most viszont a jókedv nyomai sem látszottak már rajta. „Álmodtam valamit. Nagyon rosszat!” – sóhajtott erőtlenül, aztán feltört belőle a kétségbeesett zokogás. Nemhogy megnyugtatni nem sikerült, de még elmondani is alig bírta, mi volt abban a bizonyos álomban. Több (feles)pohár „gyümölcslé” után, sápadtan, kifáradva végül kért egy kamerát. Azt mondta, üzenni akar. Nektek.

Jegyet, bérletet, vagy hétvégi belépőt rendelni és vásárolni a +3630/680-5263-as telefonszámon és a www.dumaszinhaz.hu oldalon feltüntetett elérhetőségeken: JEGYFOGLALÁS, a JegyPont hálózatában (http://www.jegy.hu/partners.php) lehet.

Az első DumaFüred humorfesztivál létrejöttében nagy segítséget jelent támogatóink közreműködése, ezért külön köszönetet mondunk a Nemzeti Kulturális Alapnak (NKA), a Comedy Central csatornának, a Napló-Online-nak, és a SunCity szórakoztató központnak. 

/Koncz Csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr594659512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása