Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

BRÉKING NYÚZ! Pataki Balázst elrabolták (videó)

2012.07.25. 10:53 - kcsabi

Címkék: videó pataki visszaszámlálás dumafüred

Hamarosan kezdődik a DumaFüred fesztivál. Tudjátok… nevetés, zene, humoristák, vendégművészek, humorórák, helyszínek, bikinis lányok, sportos sortos fiúk, Sun City, miegymás…

Holnapután találkozunk!

2.jpgSokkoló hírt kapott a Dumaszínház társulata: Pataki Balázst elrabolták. A kétgyermekes családapa tegnap este, közvetlenül fürdetés után tűnt el a nappaliba vezető folyosóról. A humorista mellett váratlanul lefékezett egy „Nem értjük a viccet!” – felirattal díszített akkumulátoros kistargonca, szemüvegét vízálló sebtapasszal leragasztották, majd nagy sebességgel távoztak a fáskamra irányába.

A rémült családtagok Balázs eltűnését a kora reggeli órákban észlelték, amikor fehér zászlóba csavart biciklisfutár érkezett egy videofelvétellel. A Rendőrség, a TEK, és a Nemzeti Anagramma Szövetség közös erővel kezdett nyomozásba. Dr. Végh József, kriminálpszichológus, túsztárgyaló és az Országos Szamosközi Gobelinvarró Pályázat közönségdíjasa is elemezte a videót. Szerinte világosan felismerhetők rajta egy fundamentalista, neo-konzervatív, szeparatista szervezet kézjegyei. „Ezek egyszerűen nem értik a viccet.” – jelentette ki a szakember – „Üzenetük alapján majdnem biztos vagyok benne, hogy vagy meg akarják akadályozni a két nap múlva kezdődő humorfesztivált, vagy pedig az a céljuk, hogy a szervezők most azonnal kezdjék el a programot.”

„Érezhető, hogy mondani akarnak valamit, de többre mennénk, ha nem lenne leragasztva a túsz szája.” – tette hozzá, majd elszaladt. Amennyiben a rendőrök kudarcot vallanak, Balázs kiszabadítására hamarosan Facebook-csoportot hozunk létre Szeretnénk, ha Pataki Balázs kiszabadulna, és ott lehetne a DumaFüred fesztiválon és ezt egymilliószor is hajlandóak vagyunk elmondani, vagy lájkolni – néven.

Jegyet, bérletet, vagy hétvégi belépőt rendelni és vásárolni a +3630/680-5263-as telefonszámon és a www.dumaszinhaz.hu oldalon feltüntetett elérhetőségeken: JEGYFOGLALÁS, a JegyPont hálózatában (http://www.jegy.hu/partners.php) lehet.

Az első DumaFüred humorfesztivál létrejöttében nagy segítséget jelent támogatóink közreműködése, ezért külön köszönetet mondunk a Nemzeti Kulturális Alapnak (NKA), a Comedy Central csatornának, a Napló-Online-nak, és a SunCity szórakoztató központnak. 

/Koncz Csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr474664055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása