Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Igya a szavunkat!

2012.09.13. 10:21 - kcsabi

Címkék: comedy central corvin új műsorok all stars kompót bisztró

Új műsorok a Dumaszínház őszi évadában

Improvizációs színházcsata, közéleti aktualitások, Humor Hétfő, tévéfelvétel, tehetségkutatás, Lepedőakrobaták és sztárok minden mennyiségben. Őszi humorszüret a Dumaszínházban.

Őszi plakát_blog.jpgA nyári humorfesztivál utóhatásait még ki sem pihentük, és máris itt az ősz. Az új évszak új évadot is jelent a Dumaszínházban, ahol számos újdonság várja a szórakozni vágyó, nevetésre hajlamos közönséget. Az előadások helyszíne a Corvin sétányon található – 250 fő befogadására alkalmas – színházterem, ami Kelet-Európában is egyedülálló, kimondottan stand-up célra épült létesítmény, illetve a színház szomszédságában lévő Kompót Bisztró kisterme.

A Kompót Bisztrót a Showder Klub előzeteseivel avatjuk fel, melynek keretein belül a már jól ismert humoristák mellett (szeptember 19., 25. és 26-án Bruti, Hajdú Balázs, Janklovics Péter, Kormos Anett, Rekop György, Szöllősy-Csák Gergely, Szupkay Viktor, Tóth Edu és Zsók Levente) új arcokat is megismerhet a közönség (szeptember 17. és 24.), akik közül néhányat nevetésükkel bejuttathatnak hazánk egyik legnépszerűbb humoros tévéműsorába.

Első alkalommal október 3-án méri össze tudását stand-up comedyben és improvizációban a Beugró és a Dumaszínház két-két művésze, vagyis Debreczeny Csaba, Kálloy Molnár Péter, Janklovics Péter és Kovács András Péter. A barátságos küzdelem műsorvezetője Novák Péter lesz.

comedy_central_kicsi.jpgSzintén október első napjaiban (október 5. és 6.) kerül sor a Comedy Central bemutatja című műsor nyilvános adásfelvételére, először a Corvin Dumaszínházban. Az alkalom különlegességét jelzi, hogy most ünnepeljük meg a 65 éves Nagy Bandó Andrást, egy órás Badár Sándor Speciált rögzítünk, Hajós András pedig zeneelméleti áttekintéssel kedveskedik. Jönnek a műsor régi kedvencei (A három kismalac, Hajdú Balázs, Rekop György, Bruti, Litkai Gergely, Zsók Levente) és néhány tehetséges újonc is (Orosz, György, Porkoláb Tamás, Szobácsi Gergő).

A pénztárcakímélő, takarékos szórakozásra vágyó, de nevetésre hangolt nézőinknek szeretnénk kedveskedni a hamarosan (október 8-án) induló Humor Hétfő sorozattal. A vékonyabb pénztárcájú érdeklődők 500,- forintos jegyáron hagyományos, hamisítatlan stand-up comedyt kapnak a Corvin Dumaszínházban.

A klasszikus kabaré szerelmeseinek klasszikus kabarét szánunk. Október 11-én, a Lepedőakrobaták című előadásban olyan színészlegendákat láthatnak viszont, mint Lorán Lenke, vagy Bodrogi Gyula. Ebben az irányban haladva érdemes ellátogatni a Mikroszkóp Színpadra, ahol folytatódik a Szomszédnéni odaát van című kabaré. A jelentekben maguk a szerzők, Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs állnak színpadra, kiegészülve két vendégművésszel, Janklovics Péterrel és Vida Péterrel.

Sokan hiányolták előadásainkból a közéleti kérdéseket, témákat. Ezt az űrt szeretnénk kitölteni a Duma Aktuál-lal, október 27-től. A speciális előadás minden alkalommal új élményt jelent, hiszen csakis közéleti aktualitásokkal foglalkoznak a fellépők. Első alkalommal Hadházi László, Kovács András Péter és Litkai Gergely mellé, vendégként érkezik Lovász László és Wahorn András.

Állandó műsorunkba beépül a DumaFüreden nagy sikert aratott All Stars-est, ahol a Dumaszínház legnépszerűbb humoristái adják egymásnak a mikrofont.

Természetesen az itt felsorolt újdonságok mellett folytatódnak a már jól megszokott előadás is, melyek keretein belül számos új anyaggal jelentkeznek a társulat tagjai. A hagyományos stand-up comedy esteket Duma Jam, jótékonysági előadás, Duma Matiné, Maciarcok éjszakája, önálló-, és páros fellépések és többszereplős előadások egészítik ki.

A részletes műsorterv megtalálható a Dumaszínház honlapján (Dumaszínház MŰSOR). Jegyek a www.dumaszinhaz.hu, a www.jegy.hu oldalakon, az Interticket jegyirodákban és a Corvin Dumaszínházban (1082 Budapest, Corvin sétány 1/b. Telefon: +3630/680-5263) kaphatók. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr424774365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása