Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Humor Hétfő

2012.09.27. 17:33 - kcsabi

Címkék: humor hétfő

Ki mondta, hogy a hétfő csak szomorú lehet? Heti munka-, és iskolakezdés, tornyosuló teendők, a kellemes hétvége fakó emléke, kellemetlen mellékhatásokkal. És még a pénztárca is lapos. Mitől legyen jó kedvem? A megoldás: Humor Hétfő.

hetfo.jpgKevés olyan ember van, aki szereti a hétfőt. Kezdődik a hét, jönnek a feladatok és a hétvégi program miatt még a pénzügyeink sem állnak túl jól. Ilyenkor a legtöbben úgy érezzük, nincs esély rá, hogy vidáman teljen a nap. A Dumaszínház társulata azonban segíteni szeretne abban, hogy legalább a vége jó legyen a hét első napjának és ehhez még csak nem is kell mélyen a zsebünkbe nyúlni.

Az október elején induló Humor Hétfő sorozat éppen a pénztárcakímélő, takarékos szórakozásra vágyó, de nevetésre hangolt nézőinket célozza meg. Bárki, aki szeretné szembenevetni a hagyományos hét elejei gondterheltséget, annak a Corvin Dumaszínházban 500 Forintos jegyáron lesz erre lehetősége. A csökkentett ár teljes értékű élményt takar, vagyis az olcsóbb belépő ugyanolyan hamisítatlan, igazi stand-up comedyt tartalmaz, mint bármelyik másik előadás.

Az októberi Humor Hétfők fellépői:

Október 8. 19.30, Corvin Dumaszínház

Hajdú Balázs, Kormos Anett, Rekop György, Szöllősy-Csák Gergely

 

Október 15. 19.30, Corvin Dumaszínház

Bács Miklós, Bellus István, Bruti, Pataki Balázs

 

Október 29. 19.30, Corvin Dumaszínház

Kertész Ricsi, Tóth Edu, Zsók Levente, Fráger Balázs

A részletes műsorterv megtalálható a Dumaszínház honlapján (Dumaszínház MŰSOR). Jegyek a www.dumaszinhaz.hu, a www.jegy.hu oldalakon, az Interticket jegyirodákban és a Corvin Dumaszínházban (1082 Budapest, Corvin sétány 1/b. Telefon: +3630/680-5263) kaphatók. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr274806754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása