Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Világvége esetén a jegyek visszaválthatók

2012.11.25. 09:21 - kcsabi

Címkék: világvége jegy előszilveszter

Az elmúlt időszakban fellángolt a vita a közelgő világvége kapcsán. Sokan vélik úgy, hogy mindössze egy hónap múlva bekövetkezik, mások biztosak benne, hogy nem. A letűnt maja civilizáció szinte jelképévé vált a világvége elméleteknek, holott semmi bizonyíték nincs rá, hogy a sokat emlegetett naptár emiatt volt befejezetlen. Persze lehet, hogy igen. Az biztos, hogy december 21-én minden kiderül.

A Dumaszínház nézői és a blog olvasói is komoly aggodalmuknak adtak hangot, levelek tucatjai érkeznek nap, mint nap. Mi lesz, ha bekövetkezik? Mihez kezdünk akkor?

Szeretnénk gyorsan megnyugtatni mindenkit, hogy felkészültünk minden eshetőségre. Amennyiben december 21-én mégis itt a világvége, a későbbi előadásokra megvásárolt jegyek december 22-től a jegypénztárunk korábbi helyén visszaválthatók!

„Mindenkinek joga van a pontos elszámoláshoz, mi pedig szeretjük a korrekt üzleti magatartást.” – nyilatkozta a Dumaszínház főszerkesztője, Litkai Gergely – „Nem örülnénk a világvégének. Számtalan tervünk, ötletünk van a jövő évre, így most nagyon rosszkor jönne. Úgy érzem, óriási hiányérzet alakulna ki mindenkiben. Arról már nem is beszélve, hogy utána még a jegyek visszaváltása is sok kérdést felvetne. Persze, ha így alakul, számíthat ránk a kedves közönség, mindenkinek visszaváltjuk a jegyét.”

Abban az esetben, ha kiderül, hogy a maják tévedtek, rosszul értelmeztük az üzenetüket, vagy csak egyszerűen megvicceltek minket, előszilveszteri műsorral ünnepeljük meg, hogy nem kell visszavásárolni a jegyeket. Fellépők:

2012. december 30. 18 óra

Aranyosi Péter

Kovács András Péter

 

2012. december 30. 21 óra

Beliczai Balázs

Kiss Ádám

 föld.jpg

A részletes műsorterv megtalálható a Dumaszínház honlapján (Dumaszínház MŰSOR). Jegyek (és hamarosan a bérletek is) a www.dumaszinhaz.hu, a www.jegy.hu oldalakon, az Interticket jegyirodákban és a Corvin Dumaszínházban (1082 Budapest, Corvin sétány 1/b. Telefon: +3630/680-5263) kaphatók. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr284920832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása