Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Dallal megy a falnak Bruti és Hadházi László

2013.05.09. 19:58 - RedLemon

Óriási sikerrel debütált Debrecenben a Dallal a falnak - Zene teneked előadás, Bruti és Hadházi László új közös zenés estje, a Párdon zenekar közreműködésével. Május 21-én a Corvin Dumaszínházban a budapesti publikum is személyesen tapasztalhatja meg ezt az élményt. A részletekről a két főszereplőt faggattuk:

 

Kinek ajánlanátok ezt az előadást?

 Bruti: Csak azoknak, akik nem idegenkednek a humortól, és a jó zenétől. Persze a zene ízlés kérdése, de ezt a kicsit latinos, kicsit swinges zenét szerintem nem nehéz befogadni.

Hadházi László: Süketeknek, nagyothallóknak, azoknak, akik szomorúak, esetleg szeretik a Brutit és a tejkaramellát. Na és persze mindenkinek, aki volt már fogorvosnál.

 Mi az est menete?

 Bruti: Laci kezd zenei tematikájú stand-uppal, majd bemutatja a zenekar tagjait, utána pedig indul a koncert. Mivel sokan a humor miatt jönnek, jó páran meg a zene miatt, ezért ötvözzük a kettőt, és a dalok közt mindketten rövid, prózai humoros betétekkel szórakoztatjuk a közönséget, illetve vannak videós meglepetéseink is. 

Hadházi László:  Én kezdek, zenei tematikájú stand-uppal, majd bemutatom a zenekar tagjait, utána pedig indul a koncert. A többit már Bruti elmesélte.

20130328_213146_DSC2930.JPG

 Mi legyen a harmadik kérdés?

 Bruti: Nem tudom, de amíg kitalálod, mondom. Eredetileg Laci ötlete volt, hogy ha már úgy is zenélek, akkor érdemes lenne ezt jól csinálni, keressünk profi zenészeket egy humoros zenei esthez. Így került képbe a Párdon zenekar, akik itt Debrecenben tevékenykednek. A tagok: Kiss Virág (ének), Blaskovich Attila (ütősök), Hernyák Marcell (zongora,) Hegyes Bertalan (nagybőgő). Hozzájuk csatlakozott még kérésemre Varga Gergely (trombita) és így megalakult a Bruti és a Kültagok új verziója.

 Eddig melyek voltak számotokra a legmeghatározóbb koncertélmények?

 Bruti: Rengeteg koncertre jártam fiatalabb koromban, talán a legnagyobb vágyam akkor teljesült, amikor '91-ben láthattam az AC/DC-t a Metallicaval, és a Mötley Crüe-vel. A másik nagy élményem az egy ausztrál gitáros, Tommy Emmanuele koncertje volt Debrecenben.

Hadházi László: Az életem során? Ami így most elsőre beugrik, az a Rory Gallagher koncert 1985-ben, Debrecenben. Meg amikor a ZZ Top először járt Magyarországon. Előtte pedig a debreceni ifjúsági parkba szöktem ki állandó jelleggel, azok is emlékezetes bulik voltak. Azt mondtam, hogy sakkversenyre megyek, az mindig bevált.

 Említenétek pár dalcímet, ami fel fog majd csendülni az előadáson?

 Bruti: Nem csak dalcímet, videót is tudok mondani. Az egyik az Idegenkívüli lény, a másik a Takaríts ki című dal. Mindkettőt idén, direkt ehhez a műsorhoz vettük fel.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=_T_5-f1Qh5I

        https://www.youtube.com/watch?v=MrdJYcWMylE

Mit üzentek annak, aki nem jön el május 21-én?

 Bruti: Annyit üzennék, hogy egy hiányzást még elnézünk, de igazolást azért hozzon a következő előadásra! :)

 részlet a koncertből:

https://www.youtube.com/watch?v=RUBeI7WNBbw&feature=em-upload_owner

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr335291862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása