Dumaszínház

A stand-up comedy napi veleje. Csillagok, humor, egyebek.

Csatlakozz!

Friss topikok

Humor hidegen tálalva

2013.05.16. 16:32 - RedLemon

Címkék: beliczai kap csenki Corvin Dumaszínház

Budapesten nyáron sem áll meg az élet. A kánikula elől menekülve, könnyen a légkondicionált Dumaszínházban találhatjuk magunkat, ahol aztán féktelen hahotázásba kezdhetünk. Akkor se keseredjünk el, ha az időjárás esetleg rosszabb arcát mutatja felénk, mert ott minden kétséget kizáróan jól fogjuk magunkat érezni; ráadásul a jegyárak a hőmérséklettel ellentétben lefelé változnak. A nyári előadások kapcsán három szimpatikus fiatalember osztja meg velünk érdekes gondolatait, a tőlük már megszokott sajátos stílusban hidegről, melegről, nyárról és forró italokról.

 Dumaszínház Lealkudtuk a hőmérsékletet isblogra.jpg

Beliczai Balázs:

Remélem, idén a nyár, tényleg nyár lesz, mert a tavasz kicsit félresikerült.Már csak a plakát miatt is örülnék a nyárias nyárnak, amin arra buzdítjuk az embereket, hogy a tikkasztó kánikula elől jöjjenek az igényes, légkondicionált Dumaszínházba hűsölni és kikapcsolódni.Természetesen fűtés is van, ha ismét szeszélyesre fordulna az időjárás, a mi nézőterünkön akkor is kellemes lesz a légkör.

Csenki Attila

Ha a munkatársaiddal mégy szórakozni, de nem akarod az arcukat bámulni. Ha túl erős a nyári fény, és nyugtatnád a szemedet, ha túl meleg van a szabadban, és Te hűsölnél. Ha túl hideg van a szabadban, akkor meg minek lennél kint. Ha unod a nyarat, és felpörgetnéd magadat, ha túl izgi a nyár, de te lenyugodnál, vagy ha túlterheléses támadást indított ellened a főnököd. Mindez indok arra, hogy velünk nevess!

Kovács András Péter:

Azt tudtad, hogy a nyári kánikulában az hűsít a legjobban, ha forró italt iszol? És azt tudtad, hogy ha megfázol a klímától, akkor a legjobb, ha azonnal forró italt iszol? És azt tudtad, hogy amíg odakint tikkadt melósok támaszkodnak lapátnyeleken, az M7-esen Balaton felé a dugóban a tűzforró aszfalton anyázza egymást a nép, a pesti strandokat meg begalériázzák, hogy elférjen a lakosság, addig a Dumaszínházban szellősen ültetve, 23 Celsius fokosan tálaljuk a humort? És igen, lesz forró ital is!

A Dumaszínházban tehát nincs uborkaszezon, és még az árak is kedvezőek. A júliusi és augusztusi előadásokra, előadástól függően 2000 - vagy 1500 Forintért lehet jegyet vásárolni. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dumaszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr935303338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása